Akinek a terhesség nagyon korai szakaszában (4-5 hét) erős mellfájdalma volt, az egyfolytában fájt, vagy néha jobbban, néha kevésbé?
Figyelt kérdés
Nekem mindig szokott fájni mensi előtt egy héttel és mensi előtti nap megszűnik. Most sokkal jobb fáj, mint eddig bármikor, de mára egy kicsit gyengébben érzem, viszont csak vasárnapra-hétfőre nem várom. A hőm még magasan van. Azért reménykedhetek még?2012. ápr. 20. 13:21
1/7 anonim válasza:
Olyan is volt, hogy megszűnt egy hétre, és újrakezdődött. De elég ingadozó volt, hol jobban fájt, hol alig éreztem.
37 hetes kismama
2/7 anonim válasza:
Nekem is mindig nagyon szokott fájni a mellem mensi előtt, de a terhességem alatt nem volt jellemző, inkább a 3. hónaptól kezdődött. Most próbálkozunk a tesóval, nekem is rettentően fáj, alig lehet hozzáérni, de én csak 26-ra nem várom. Szerintem még reménykedhetsz! Majd írd meg az "eredményt". :)
3/7 anonim válasza:
Nekem nagyon fájt az elején, alig tudtam az oldalamon feküdni, aztán 5 hetesen kiderült, hogy babánk lesz, onnantól még kb 2 hétig fájt, aztán azóta sem...
34 hkm
4/7 A kérdező kommentje:
Nagyon kedvesek vagytok, köszönöm. Akkor még van remény :)
2012. ápr. 20. 13:34
5/7 anonim válasza:
11 hetes vagyok a nap 24 órájában fáj a mellem, mióta terhes vagyok
remélem elmúlik mert nagyok kellemetlen.
6/7 anonim válasza:
Nekem is fájni szokott a mellem menzesz előtt egy héttel, majd lassan múlni kezd és utána megjön.
Most is ugyanúgy volt, már letettem róla, hogy sikerülhet, de újra fájni kezdett és ma pozitívat teszteltem.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek a válaszokat, utolsó szívből gratulálok. :)
2012. ápr. 21. 08:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!