Nemvárt napján erős teszt és durva hányinger? Nem korai?
Figyelt kérdés
2013. aug. 15. 21:21
1/7 anonim válasza:
Mindenkinek máskor kezdődik. Lehetsz több idős terhes is mint gondolnád. Valamint a tesztet meglátva pszichésen is produkálhatod a hányingert.
2/7 anonim válasza:
Igaza van az előző válaszolónak,biztosan előbb fogant,ó de jó volna,ha már én is ilyeneken törhetném a kis agyacskámat...:
4/7 anonim válasza:
Az erős teszt utalhat akár ikerterhességre is. Mindenesetre gratulálok!
5/7 anonim válasza:
Nekem nem várt előtt 5 nappal elég határozott kis pozim volt délutáni pisiből! Nem fogant előbb, nem is ikrek lettek, szimplán több hcg-t termelt a szervezetem!
6/7 anonim válasza:
Én csak a nemvárt napján teszteltem halvány pozitívat, de már egy héttel előtte többször a wc-n kötöttem ki összekötött hajjal azt várva, hogy mikor bukkannak elő a kisrókák.... Minden terhesség más, ne izgulj!
Gratulálok, boldog babavárást! :-)
7/7 anonim válasza:
Nekem a nem várt 4.napján erős pozit produkált 2 tesztem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!