2,5 éves kislányom iszonyatosan válogatós ami a kajákat illeti! Csak a sajtkrémes kenyeret, a csirkepörköltet nokedlival, a tarhonyát, a kakaót, meg az üveges bébikajákat hajlandó megenni! Már komolyan mondom, megőrülök! Mit csináljak?
Szia!
Szerintem ne aggódj. Az nagyobb baj lenne, ha semmit sem enne. :) Majd kinövi.
Ha oviba kerül, úgyis majd a többi gyereket fogja utánozni, és megeszi amit elé tesznek. :)
Köszönöm a válaszokat! A második válaszolónak írom, hogy a tökfőzeléket, a cukkinit, a halat, a sütőtököt eszi üvegesből. Muszáj vagyok neki megvenni, hogy hozzá jusson a megfelelő tápanyagokhoz.
Mindenképp ki fogom próbálni amiket írtatok, remélem beválik. :)
Tényleg NAGYON KÖSZÖNÖM! :)
Mindenkinek ment a felfelé kezecske! ;)
"tökfőzeléket, a cukkinit, a halat, a sütőtököt eszi üvegesből."
Próbáld meg úgy hogy ezeket te magad elkészíted,beletöltöd bébiételes üvegbe és úgy adod neki!Egy kis trükk de hátha beválik!
Próbáltam már, de nem sikerült! :( Viszont! Tegnap életében először megkóstolta, és meg is evett 1 egész narancsot! :)
Kicsit keményebben fogom kaja ügyileg. Ma sárgarépát fog enni husival, meg krumplival. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!