Normális az, ha a férjem nem foglalkozik a gyermekkel?
Most 4 éves. Amikor megismertem a férjemet, akkor voltam 6 hós várandós.
Most, hogy itthon vagyok egy hete huzamosabban kapok észbe, hogy férjem totál nem foglalkozik soha a gyermekkel.
Tehát, akár egy hétig he sem köszön a szobájába. Nulla kommunikáció.
Rákérdeztem, azt mindta:
-"Hozok neki kaját, meg kap játékokat, haggyá má a fa...s..zságokkal!"
-És nem mész be hozzá beköszönni?
"4 nap mulva be van irva a naptárba az állatkert, látom akkor eleget, ne fárassz."
Olyan érzésem van, hogy férjem egy totál másik dimenzióban él. Amikor megismerkedig valakivel, akkor ugye próbál megfelelni. Ami 2-3 hónapnál tovább nem tart neki. Es sz összes kapcsolata, baráti, rokoni, velünk, minden ilyen jellegű neki.
Mert valójában ő akar dominálni, és kibújik a szög a zsákból idővel.
Mivel itthon nem tud, tehát a kislány nem ment focizni, pedig férjem nagy focista, hanem inkább lányom balettozik és nem tudja férjem a saját gyerekkorát ráhúzni, sztem csalódás neki. És én is, meg minden egyes kapcsolata, a megfelelési kènyszere miatt.
Erre jutottam, de szerintetek?
Mar nyugtatot is szed, de szakembert látni nem akar. Mire hazaér a munkából csak idegesebb, mint régen nyugtató nélkül.
Volt más is ilyen helyzetben?
Mit mondjak a fyermekemnek? Kezdi az "apa" helyett a nevén szólítani férjemet, ha róla heszél.
A nyugtato is okozhat agressziot, nagyon kell veluk vigyazni, szamtalan eset van már a birosagon nyugtatok miatt. Ha az állapota romlik miota szedi, akkor plane.
A kislanyra ha az apja nem foglalkozik vele es ugy nő fel akkor a szemelyisege ugy alakul hogy aláfogja a pasiknak rendelni magát es kihasznaljak majd.ha rossz az apaminta az az egesz életét elseszheti. Ha azt latja pl anya kidobja akkor megtanulja hogy ki kell állni magunkert
Mérleg a horoszkópja, oroszlán aszc.
Ma reggel betakarta a kislányt :D
Mondtam neki, hogy vááóóó
Megkérdeztem, hogy a munkahelyi stressz miatt nem foglalkozik vele?
Azt mindta, hogy azért nem, mert
-"Teljesen ki vagyok fáradva. A végét járom."
-Szakember az tud segíteni.
-"Tényleg? Tud helyettem pénzt keresni? Csomó területen kell helyt állnom, megfelelni."
-De ő tud abba segíteni, hogyan legyél hatékonyabb meg tud írni fel nyugtatót.
"-Nem nyugtató kell nekem, hanem pénz, na mentem dolgozni, szia (ölelés, puszi, bár nap elején a legnormálisabb mindig, aztán folyamatosan idegesebb)"
-És az állatkertel mi lesz?
-"Megoldom, csinálok rá időt, van addig még pár napon."
Az a degenerált pasi annyit megy dolgozni mint a güzü, hogy mindent megadjon a családnak...
Fáradt, elege van a munkából. Szerintem csak ennyi
Te voltaképpen miért is mentél hozzá???
Ne mond hogy előtte nem ilyen volt a stilusa.
ÉN a helyedben menekülnék ennek gyereknek stabil háttér és szerető szülőkre volna szüksége.
te szerintem boldogtalan vagy igy. csak nehogy késő legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!