Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Normális az, ha a férjem nem...

Normális az, ha a férjem nem foglalkozik a gyermekkel?

Figyelt kérdés

Most 4 éves. Amikor megismertem a férjemet, akkor voltam 6 hós várandós.

Most, hogy itthon vagyok egy hete huzamosabban kapok észbe, hogy férjem totál nem foglalkozik soha a gyermekkel.

Tehát, akár egy hétig he sem köszön a szobájába. Nulla kommunikáció.

Rákérdeztem, azt mindta:

-"Hozok neki kaját, meg kap játékokat, haggyá má a fa...s..zságokkal!"

-És nem mész be hozzá beköszönni?

"4 nap mulva be van irva a naptárba az állatkert, látom akkor eleget, ne fárassz."

Olyan érzésem van, hogy férjem egy totál másik dimenzióban él. Amikor megismerkedig valakivel, akkor ugye próbál megfelelni. Ami 2-3 hónapnál tovább nem tart neki. Es sz összes kapcsolata, baráti, rokoni, velünk, minden ilyen jellegű neki.

Mert valójában ő akar dominálni, és kibújik a szög a zsákból idővel.

Mivel itthon nem tud, tehát a kislány nem ment focizni, pedig férjem nagy focista, hanem inkább lányom balettozik és nem tudja férjem a saját gyerekkorát ráhúzni, sztem csalódás neki. És én is, meg minden egyes kapcsolata, a megfelelési kènyszere miatt.

Erre jutottam, de szerintetek?

Mar nyugtatot is szed, de szakembert látni nem akar. Mire hazaér a munkából csak idegesebb, mint régen nyugtató nélkül.

Volt más is ilyen helyzetben?

Mit mondjak a fyermekemnek? Kezdi az "apa" helyett a nevén szólítani férjemet, ha róla heszél.

2019. márc. 13. 22:40
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
60%
Nazzi új oldaláról..........
2019. márc. 14. 07:41
 22/36 anonim ***** válasza:

A nyugtato is okozhat agressziot, nagyon kell veluk vigyazni, szamtalan eset van már a birosagon nyugtatok miatt. Ha az állapota romlik miota szedi, akkor plane.

A kislanyra ha az apja nem foglalkozik vele es ugy nő fel akkor a szemelyisege ugy alakul hogy aláfogja a pasiknak rendelni magát es kihasznaljak majd.ha rossz az apaminta az az egesz életét elseszheti. Ha azt latja pl anya kidobja akkor megtanulja hogy ki kell állni magunkert

2019. márc. 14. 07:42
 23/36 A kérdező kommentje:

Mérleg a horoszkópja, oroszlán aszc.

Ma reggel betakarta a kislányt :D

Mondtam neki, hogy vááóóó

Megkérdeztem, hogy a munkahelyi stressz miatt nem foglalkozik vele?

Azt mindta, hogy azért nem, mert

-"Teljesen ki vagyok fáradva. A végét járom."

-Szakember az tud segíteni.

-"Tényleg? Tud helyettem pénzt keresni? Csomó területen kell helyt állnom, megfelelni."

-De ő tud abba segíteni, hogyan legyél hatékonyabb meg tud írni fel nyugtatót.

"-Nem nyugtató kell nekem, hanem pénz, na mentem dolgozni, szia (ölelés, puszi, bár nap elején a legnormálisabb mindig, aztán folyamatosan idegesebb)"

-És az állatkertel mi lesz?

-"Megoldom, csinálok rá időt, van addig még pár napon."

2019. márc. 14. 08:17
 24/36 anonim ***** válasza:
Még jo hogy irtam a nyugtatok mellekhatásárol...
2019. márc. 14. 08:23
 25/36 anonim ***** válasza:
65%
Nem olyan bonyolult ez: nem szereti a gyerekeket. Vannak ilyen emberek, nem olyan különleges ez, bár az átlag ilyenkor nem kezdene terhes nővel. Nyilván úgy van vele, hogy ok, a gyerek veled jár, téged szeret, kellesz nekik, hát anyagilag törődik a gyerekkel, tett apai elismerő nyilatkozatot vagy orokbefogadtaa, innentől minden le van rendezve. Ez nem fog változni. Vagy elfogadod, vagy kilépsz a kapcsolatbol
2019. márc. 14. 08:23
 26/36 anonim ***** válasza:
44%
Szép kis anyuka vagy... Ez a degenerált pali fontosabb? Gratulálok...
2019. márc. 14. 08:27
 27/36 anonim ***** válasza:
15%

Az a degenerált pasi annyit megy dolgozni mint a güzü, hogy mindent megadjon a családnak...

Fáradt, elege van a munkából. Szerintem csak ennyi

2019. márc. 14. 08:35
 28/36 anonim ***** válasza:
Amúgy te dolgozol, kérdező?
2019. márc. 14. 08:43
 29/36 anonim ***** válasza:
63%

Te voltaképpen miért is mentél hozzá???

Ne mond hogy előtte nem ilyen volt a stilusa.

ÉN a helyedben menekülnék ennek gyereknek stabil háttér és szerető szülőkre volna szüksége.

te szerintem boldogtalan vagy igy. csak nehogy késő legyen

2019. márc. 14. 09:28
 30/36 anonim ***** válasza:
49%
Kérdezö, ha te nem dolgozol, és más gyereket meg magadat is azzal a szerencsétlen palival tartatod el ráadásul meg cseszteted is, ne csodálkozz, ha egyedűl maradsz elég hamar.
2019. márc. 14. 10:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!