Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Neked tetszik, ha egy kislány...

Neked tetszik, ha egy kislány hajába néhány melírcsík van festve? Te megengednéd a kislányodnak?

Figyelt kérdés
Láttam már óvodás és alsó tagozatos iskolás kislánynál is.
2019. márc. 5. 20:33
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
21%
Én nem lennék semmi jónak az elrontója, de nem oviban és nem alsó tagozatban. Vannak azok a hajszínező játékok, ami pl porral festi a hajat egy húzással, azzal meg engedném nyári szünetben. Természetességre szeretném nevelni a gyermekem, úgy gyönyörű, ahogy van elven.
2022. dec. 20. 20:15
 22/34 anonim ***** válasza:
42%
Az én kislányom haja úgy néz ki, mintha balayage-t csináltattam volna neki. Nyáron kiszőkül, télen lenő, aztán újra kiszőkül következő nyáron. Annyira kontrasztos, mintha fodrász csinálta volna.
2022. dec. 20. 21:30
 23/34 anonim ***** válasza:
17%
Ez pont nem arról szól,hogy természetes vagy sem,hanem,hogy szinte minden lánynak van olyan korszaka,hogy színes tincseket akar, főleg rózsaszínt és kéket. Ez a trend ősrégi, már a 90-es években is megvolt, mindenki átmegy egy ilyen "rocker" korszakon. A tinilányos mesék tele vannak ilyen szereplőkkel, egy 6 éves már rég néz "nagylányos" meséket,mert keresi az identitását. Teljesen felesleges tiltani,ha nagyon akarja,majd beleszínez a hajába alkoholos filccel, az ugyanúgy nem fog kijönni mint a festék, mi 25 éve is így csináltuk. De a kérdés az volt, megengednél-e pár tincs befestését,nem az,hogy elvinnéd-e a fodrászhoz havonta teljes balayage-ombre festésre.
2022. dec. 21. 00:05
 24/34 anonim ***** válasza:
31%

Óvodás gyerekről volt szó, nem tiniről...

2022. dec. 21. 05:10
 25/34 anonim ***** válasza:
33%
Ovis-alsósról van szó, és a kislányok meg nem lázadásból szeretik a színes tincseket,hanem a barbiek es pónik miatt,akiknek szintén szokott színes hajuk lenni.
2022. dec. 21. 09:06
 26/34 anonim válasza:
20%

Nekem nem engedte anyukám, de volt általános iskolában egy lány testvérpár, akiknek otthon befestették az első tincsüket az arcuk mellett rózsaszínnel. Akkor tetszett és én is szerettem volna, de nem lehetett. Utólag teljesen érthető miért is nem.

Az a baj, hogy bejöttek így a lánytestvérek, (ezesetben a lányod) és az összes többi gyereknek is rosszabb esetben megtetszik. Hazamennek és anyának elmondják, hogy ők is szeretnének ilyet. Anya kiborul, hiszen irreális egy kislány haját befesteni.

Nyáron amúgy egy krétapor vagy hajspray szerintem simán belefér.

Inkább fonasd/fondd be neki valami cuki formára. :) Sokkal szebben áll egy szép fonás egy kislánynak, mint egy színes tincs.

2022. dec. 21. 22:53
 27/34 anonim ***** válasza:
36%
Miért,amúgy mi lett velük?:D Biztos nagyban befolyásolta az életüket az az 1 db melírtincs:D Inkább az anyukáknak kéne kevésbé besavanyodottnak lenniük. Mivel egyelőre nem kért tartós festéket, nem én fogom rábeszélni nyilván. De ha szeretne majd, én ugyan nem ellenzem. Maximum ő lesz a legmenőbb az osztályban,hát ez tragédia.
2022. dec. 22. 00:18
 28/34 anonim ***** válasza:
0%

Nem. A szülő cukiskodtatni akarja a gyerekét. Minek ? Nem elég cuki neki a saját kicsikéje alapból is? Nemááá... Hát na !

Több reflektorfényt akar az a szülő, és dicséretet, dicsfényt bezsebelni, abban tündökölni, és erre a gyerekét használja fel. -szerintem. De én nem tudom.

2023. jan. 21. 20:47
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
Az megvan,hogy a gyerek akarja magától?
2023. jan. 21. 20:52
 30/34 anonim ***** válasza:
Ja , hát, nemtom, akkor egyszer talán lehet róla szó; aztán akkor utána már csak akkor, ha már tényleg nagy.
2023. jan. 21. 20:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!