Budapesten vannak cumifák?
Van egy 3 éves kishúgom aki éjjel nappal csak cumizna.
Anyukámmal le szeretnénk róla szoktatni, már a "mikulásnak" is oda adtuk hogy vigye el de másnapra kérte...
Én arra gondoltam mivel kicsit messzebb lakunk ezért nem nagyon volt még ő Budapesten, arra gondoltam hogy egy ilyen cumifára raknánk a cumit aztán hátha...
Utánna meg kitalálnánk valami közös programot neki.
Tudnátok mondani olyan helyeket ahol van ilyen fa?
Nem tudom h van e, de nagyon aranyos gondolat. Mág nem is hallottam ilyet 😊
A mikulás is jó lett volna. Csak azt a 1,5 napot átkell vészelni!
Tartsatok ki! Az első 2-3 altatás volt nálunk kritikus. Tőlünk a nyuszi vitte el és hozott helyette rollert.
Szóval ha elveszitek, ne adjátok vissza. Tényleg max 2 nap és már eszébe se jut majd.
Kitartás
Unokahugiét a Tiszába dobtuk a kishalaknak. A Duna is jó lehet. :-)
Azóta meg a nyìregyházi Sóstó Zoo-ba hordjuk az ilyesmit a cumifára.
Köszönöm a válaszokat:)
Az volt a baj hogy a másik kishúgomnál látta a cumit (mivel ő jóval kisebb nála) ezért addig addig harcolt érte hogy vissza kellett neki adni:( A kisebb ritkán cumizik de most valahogy mégis..
Tetszik ez a Dunába dobós ötlet is, Pesten ott van a Duna és oda simán bedophatná a halaknak aztán cserébe el vinném játszóházba meg még valamit kitalálnék neki.
Köszönöm^^
Ez az állandó cumizás valami lelki kielégítetlenség lehet a gyereknél. Inkább orvost, pszichológust kellene megkérdezni, hogyan lehet leszoktatni róla, egyáltalán kell-e.
Az lehet a gond nála hogy hamar jött a kistesó és úgy érezhette hogy anya kevesebbet törődött vele mint a picivel és nagyon anyás is... szóval ez lehet a baj.
De azért meg próbáljuk még egyszer és ha nem jön össze akkor marad még egy darabig.
#9 hogy te milyen tökéletes lehetsz. Nyilván te mindent jókor, jó időben és jól csinálsz, ha van pofád egy 3 gyerekes anyukáról LÁTTATLANBAN így nyilatkozni.
Kérdező:
Találjatok ki valamit, de a folyók szennyezése tényleg nem a legjobb ötlet.
Akár egy éjszakai tündér is elviheti a cumit. Hoz helyette valami játékot, vagy ilyesmi....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!