8 éves kislány mellében csomó?
Figyelt kérdés
Létezik, hogy már nőne a melle ilyen fiatalon?
Azt mondta a kislányom, hogy pár napja megütötte az iskolában a padban.
2019. febr. 8. 20:20
2/11 anonim válasza:
Persze
Bnőm kislányának 7 évesen kezdett nőni 9,5 volt amikor megjött neki
Nő neki
3/11 anonim válasza:
Nekem is volt amikor annyi idős voltam. Anyám rohant velem az orvoshoz. Ott kiderült, hogy csak nőni kezdett...
4/11 anonim válasza:
Fiúknak is előfordul ha serdülni kezdenek.
5/11 anonim válasza:
Természetesen már elkezdhet nőni. Viszont ha ő maga mondta, hogy megütötte, akkor az is kérdés, hogy pl. fáj-e? Elszíneződött-e? Ütéstől általában el szokott. Ebben az esetben a biztonság kedvéért megnézetném, pedig én elég orvoskerülő vagyok. Esetleg a gyerekorvosnak meg lehetne említeni, adjon ő tanácsot. Nem hoszem, hogy egy noname fórumon hozzászóló laikusoktól kéne függővé tenned egy esetleges vizsgálatot, főleg, ha aggódsz.
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Nincs semmi folt, zúzódás.
2019. febr. 8. 21:44
7/11 anonim válasza:
Nekem is volt már annyi idősen csomó a cicimben. Akkoriban kezdett nőni. Nem hiszem, hogy az ütés miatt lenne.
8/11 anonim válasza:
Az én lányomnak is volt csomó a mellében, de én nem nyugodtam meg míg meg nem nézték ultrahangon hogy rendben van-e. Ennyi idősen azért még nem általános hogy nőni kezdjen. Szerintem várjatok rá 1-2 hetet, és ha kemény a csomó,esetleg hirtelen nő azért nézzen rá orvos, az a tuti, bár 99% hogy a hormonális változások kezdődtek el.
9/11 anonim válasza:
Én nekem is ütéstől lett a mellemben csomó, szerencsére semmi komoly nem lett belőle, de húgom edzésen ütötte meg, be is gyulladt neki... lehet csak nő, de én elvinném orvoshoz, inkább fölöslegesen menjél, mint késöbb.
10/11 anonim válasza:
Nőhet a melle már,nekem is már megduzzadt kicsit,11 évesen meg már menstruáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!