Nálatok 10 éves kislány milyen házimunkát végez és milyen rendszereséggel?
Nem tudom jó helyen van e a kérdésem...
1 adag ruha kiterítése,egy szoba seprése tényleg magas elvárásnak minősűl?
Off:
Mi 10-11 évesen már nem kisgyerekek,hanem kamaszok voltunk 5. osztályosok és ezerszer több mindent vártak el tőlük,mégis soha senki nem sajnálta az akkori gyerekeket nem úgy mint most.És most sem vagyok öreg.
Csak most divat ez az elkényeztetés,hogy semmire se képes,megkímélt,elkényeztetett gyerekeket neveljenek ki.Tisztelet a kivételnek,elfelejtették a szülők ők is voltak gyerekek és mi mindent csináltak otthon.Mi 6-7 évesen pár alkalom után mentünk egyedül suliba,le tudtunk futni a boltba vásárolni,kifaragtuk a ceruzáink,elpakoltunk a táskánkba már,12 évesen meg már csomagoltunk a tankönyveinket is....
10-11 évesen mi az egész házat/lakást porszívóztuk,felmostunk,portalanítottunk,elmosogattunk,teregettünk,ruhákat hajtogattunk össze.
12 éves a lányom, a saját szobáját kell rendben tartania.
Most otthon vagyok a kistesóval, ha visszamegyek dolgozni több feladata lesz, de idősebb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!