6 éves kislány rajzáról kérdezek?
Mit jelent az, ha rajzol egy vidám, valóban megtörtént rajzot egy kirándulásról, ahol testvérével rajzolja le magát, viszont önmagát nem saját magához hasonlóan rajzolja le, HANEM ANYUKÁJA HAJSZÍNÉVEL, SZEMÜVEGÉVEL, EGY AZ EGYBEN ANYUKÁJÁHOZ HASONLÓAN? De azt mondta a képre, hogy az a Peti, az meg én, saját magára mutatva közben.
(Neki fekete rövidebb a haja, és nincs szemüvege, anyukájának szőke hosszú haja van és szemüvege.
Ez mit jelent?
En 14 evesen rajzszakkorre jartam es tukorbol kellett onarckepet rajzolni. Mikor kesz lett, a tanar (aki amugy ismerte anyukamat) azt mondta, hogy jo lett, de a kepen nem en vagyok hanem az anyukam arcvonasai.
Szoval erdekes. Nyilvan egy ekkora kisgyerek nem onmagat nezegeti a tukorben hanem az anyjat latja egyfolytaban. Sajat magara ugy gondol, mint az anyja kicsinyitett masara. Valoszinuleg az elmeselt tortenetemben en is tudat alatt anyukam arcvonasait erositettem a sajat arckepemben. Pedig akkoriban nem hasonlitottam ra- most, 30 even tul kezdik el megjegyezni, hogy szakasztott anyukam vagyok, kiskpromban mindenki azt kondta h tiszta apukam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!