Mennyire káros egy gyerekre nézve, ha meleg szülők nevelik fel?
Nem fog problémát okozni a gyereknek, hogy egy eltorzult családmodellben kell felnőnie, ahol az anyja helyett van még egy apja?
Nyilván az elvált szülők gyerekeinek sem adatik meg, hogy hagyományos családban - egy anyával és egy apával - éljenek, de nekik legalább ott van az a támasz, hogy "van anyukám, csak ritkán találkozunk/ messze él tőlem". A meleg szülők gyerekeinek ilyen nincs. Nekik nincs (és nem is volt!) semmiféle anya-figurájuk.
Ráadásul a kisgyerekek gyakran nehezen tudják csak megkülönböztetni a szeretet és szerelem közti különbséget, és akkor itt még a nemek is belekevernek: hogyan magyarázzák el Sanyinak a meleg szülei, hogy Sanyi a Peti nevű óvodástársát csak simán szereti, míg Sanyi két apukája meg szerelmesek egymásba?
Félreértés ne essék, nekem alapból semmi bajom nincs a melegekkel, egyszerűen csak felötlött bennem ez a kérdés, hogy mi lehet a helyzet a meleg szülök gyerekeivel.
Nem fogadhatnak örökbe csak egyedülállóként.
A válaszok olvasása után merült fel bennem remélem nem értitek félre.De ilyen esetben letagadja a párját?Vagy ezt hogyan lehet megoldani?
Pszichológiai teszt,környezet tanulmány,tanfolyamnál?
Köszönöm.
41es ismerősöm egyedülállóként fogadott örökbe,egy leszbikus nőről van szó,neki nem volt párja.
Ott például arra kérdeztek rá,miért nincs neki,mire az igazságnak megfelelően azt mondta sajnos még nem találta meg,de nagyon reméli,hogy megfogja,és nem egyedülálló szülőként szeretné leélni az életét.
Nemi hovatartozásra nem kérdezhetnek rá.
Ahol van pár ott vagy bevallja vagy letagadja, azért mert valaki meleg nem kizáró ok,hogy gyereket kapjon ha ezért nem kaphatna az jogellenes,habár hallottam már olyat,olvastam a neten,hogy egy pártól ezért kérték vissza a gyereket ismerkedős szakaszban de aztán valahogy ott is elsimították a dolgot és megkapták a gyereket.
Itt te magyarázol butaságokat és rém kínos. Igen kétszer írtam hogy 66%-os, mikor megkérdeztem hgy ki az álszent? Meg amikor mondtam hogy látod inkább azok a magukat kereszténynek nevező emberek az álszentek akik épp hogy le nem köpik a másikat, a nagy "szeretetben és megértésben".
Te viszont nagyon ráérsz ha olyan inget veszel magadra ami nem is a tiéd.
"Akinek nem inge nem veszi magára"- szól a mondás, nem téged ismételtelek vele. Ne gondolj már ilyen sokat magadról.
Irtó gáz ahogy itt égeted magad. De mostmár egyértelmű hogy ez bizony a "te inged" és magadra is vetted ;) Másként nem kisérelnél meg sértegetni, mikor már nem tudsz mibe belekötni. Égő vagy, ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!