Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyire káros egy gyerekre...

Mennyire káros egy gyerekre nézve, ha meleg szülők nevelik fel?

Figyelt kérdés

Nem fog problémát okozni a gyereknek, hogy egy eltorzult családmodellben kell felnőnie, ahol az anyja helyett van még egy apja?

Nyilván az elvált szülők gyerekeinek sem adatik meg, hogy hagyományos családban - egy anyával és egy apával - éljenek, de nekik legalább ott van az a támasz, hogy "van anyukám, csak ritkán találkozunk/ messze él tőlem". A meleg szülők gyerekeinek ilyen nincs. Nekik nincs (és nem is volt!) semmiféle anya-figurájuk.

Ráadásul a kisgyerekek gyakran nehezen tudják csak megkülönböztetni a szeretet és szerelem közti különbséget, és akkor itt még a nemek is belekevernek: hogyan magyarázzák el Sanyinak a meleg szülei, hogy Sanyi a Peti nevű óvodástársát csak simán szereti, míg Sanyi két apukája meg szerelmesek egymásba?

Félreértés ne essék, nekem alapból semmi bajom nincs a melegekkel, egyszerűen csak felötlött bennem ez a kérdés, hogy mi lehet a helyzet a meleg szülök gyerekeivel.

2019. márc. 2. 19:27
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
50%
Tény nem szülő 1 vagy szülő 2, hanem szülő aki családi pótlékre jogosult, szülő aki a csaladi pótlékra jogosul szülő házastársa vagy élettársa. Ez Magyarországon a megnevezés.
2019. márc. 3. 11:29
 22/47 anonim ***** válasza:
74%

Fú mennyi hülyeséget sikerült összehordani, nincs is igazán kedvem válaszolni mindenre.

-Fölösleges azon rugózni, hogy majd gúnyolják az iskolában, mert az embert bármiért gúnyolják, aki volt gyerek az pontosan tudja így is úgy is lesz miért, ez a kor erről szól, az alapvető különbözőségek megtanulásáról.

Az életből vett példa alapján, egyszer egy srác azt mondta, mikor ez nála kiderült a suliban, egy hétig volt téma aztán ennyi.

Nem kell ezt túlreagálni.

Arról nem beszélve, hogy majd idővel ha több ilyen kapcsolat lesz, ez is elfogadottá válik a társadalomban, nem lesz téma.

-Nem lesz női / férfi minta.

Idióta közhely, lesz férfi és női minta is.

Egy gyerek nem csak a szüleit látja, lesz nagymama nagypapa is, és a környezetében még számtalan nemű ember számtalan példával.

A szexuális vonzódást pedig az ember nem a szüleitől látja vagy tanulja, az mindenkinek a sajátja.

Egyáltalán nem értem kérdező, miért kéne jobban elmagyarázni a szeretet és a szerelem közti különbséget ez esetben egy gyereknek.

A gyerekek alapjáraton nem csinálnak semmi komolyabbat, mire igazi kapcsolata lesz 13-14-15 éves korára addigra érteni fogja a különbségeket.

A szexuális vonzalom pedig ismételten csak egy másik dolog, nem egyenlő azzal, hogy én valakihez érzelmileg kötődöm-e.

Hülyén fogalmazva, hiheti azt hogy valakibe szerelmes (szeretet helyett), ettől még szexuális vonzalom nem lesz.

(De ezt a részt nem is értem miért kell magyarázni.)

Egyébként a meleg szülők gyerekei köszönik szépen nagyon jól megvannak. Ha valóban érdekel a téma utána nézhetsz a tanulmányoknak. Más kérdés, hogy akik undorodnak a dolgtól, azoknak ezek a tanulmányok sem lesznek elegek soha.

(De ez nem is baj).

Aki meg a franciaországi szülő 1-2 témán rugózik az szimplán csak tudatlan.

Ez egy adminisztratív intézkedés volt (amit végül nem is fogadtak el).

Hazánkban is szülő / gondviselő van, nem anya/apa a papírokon, nem kell megbolondulni, kedves tudatlanok.

2019. márc. 3. 12:42
 23/47 anonim ***** válasza:
57%

52%-os egy gusztustalan ember vagy. MI az hogy aberált? Emberről beszél aki nem tehet a szexuális beállítottságáról, amúgy meg nem betegség, kezelni sem lehet.

Amúgy meg inkább 2 normális homoszexuális neveljen gyereket, mint egy ilyen 52%-os féle bunkó. Te a gyerekeidet is erre tanítod mond? Ha gúnyolják is a gyereket a többiek, az is az ilyen fajta szülőknek köszönhető mint te, akinek ömlik a szájából a mocsok. Hihetetlen primitív vagy.

Az meg hogy jön ide hogy a fia depressziós vagy elhanyagolt? MIért szerinted hetero párok gyereke nem szokott depressziós meg elhanyagolt lenni? A hetero emberek tán valami tökéletes emberel és 100%-ban tökéletesen harmonikusan nevelik a gyerekeiket, ugye?

Nem, nem vagyok lezbikus mielőtt nekiállnál kikezdeni, csak a gyomorom forog az ilyen vadbarom homofóboktól, akiknek soha az életben nem ártott egy homo sem, de azért úgy fröcsögtök, mintha nem is tudom épp az emberiséget terveznék kiirtani. Millió valóban rosszabb gonoszabb ember van a világon, tőlük miért nem kell okádnod?

2019. márc. 3. 12:48
 24/47 anonim ***** válasza:
85%

Ezzel a stílussal ahogy megnyilvánulsz ne akard már magad intelligensnek beállítani. Genetikai hulladák az max te vagy.

Nem tartozom közéjük, de ha választani kéne inkább ők, mint a hozzád hasonlók.

Heteronak lenni nem érdem nem tettél te azért semmit hogy az legyél, akkor mire fel van ekkora mellényed?

Hiába vagy hetero ha közben egy IQ nuku közönséges primitív és alpári ember vagy. Szóval ne hidd magad olyan intelligensnek mert nem vagy az :) Ellenben felüthetnél egy értelmező kéziszótárt, mielőtt lekvázol valakit.

2019. márc. 3. 13:29
 25/47 anonim ***** válasza:
94%

" De te is, meg a többi is obszcén szavak at használ tök,"

:D Most ugye csak viccelsz??? Itt te vagy az egyetlen aki élből obcén szavakkal kezdett dobálózni. Olvasd már vissza magadat. Nem én neveztem másokat genetikai hulladéknak, aberáltnak, meg az összes többi ami a mocskos kis szádon kiesett.

Magyarázhatod itt a bizonyítvnyodat, akkor is egy primitív alpári tuskó vagy, sajnálom hogy sikerült szaporodnod.

A felvonulásokkal én sem értek egyet de ezen felül nem beszélnék ilyen stílusban egyetlen embertársamról sem, mint te.

2019. márc. 3. 13:56
 26/47 anonim ***** válasza:
4%
Kar, hogy a melegsegre nincs gyogyszer! 😭
2019. márc. 3. 13:59
 27/47 anonim ***** válasza:
32%
Nem véletlenül lett kitalálva a férfi, és a nö, mert csak a heteró kaocsolatból születhet gyere,csak egy nö, és egy férfi kaocsolatból. Ezt nem véletlenül így talált ki a természet. Minden más nem normális, és természetellenes. Csupán perverzió, mocskos dolgaik kiélése, és nem lenne szabad nekik engedni a gyerekvállalast. Hisz az a gyerek is spermából fogant, idegen génekböl,szerencsétlen gyereknek még fogalmam sincs, ki az apa, vagy az anyja, csak hamis "családi kép" van neki beadva. Ami kicsit se normális. De ezek az én nézeteim, nekem nem kötelességem el fogadni, és szeretni öket, de nem is zavarnak különösképpen. Nem érdekelne. Csak a hülyeségeket, meg a jogaikat, ne akarják rátukmálni a normális emberekre, mert nekünk is vannak jogaik, attól hogy nem futkosunk tangában a Hösök terén.
2019. márc. 3. 14:00
 28/47 anonim ***** válasza:
17%
És ez neked miért fáj 28-as? Véleményt kérdezték, ami lehet ilyen is, meg olyan is. Nem te lettél le k úrvázva stb. Egyébként meg, ha te is ismernéd ezt a nöt, biztos megváltozna a véleményed. Tudjuk, te vagy a b uzik védöszentje, de már unalmas vagy. El lett fogadva a te véleményed is, nem értem minek pattogsz másik véleménye miatt. Menj nyalj ki egy le zbit inkább, azt megnyugodsz magadnak.
2019. márc. 3. 14:03
 29/47 anonim ***** válasza:
95%

Most ezzel a "több joguk van nekik mint nekünk heteroknak" azt hiszed olyan korszakalkotó nagy dolgot mondtál, de amúgy meg nettó baromságokat beszélsz. Egyáltalán nincs több joguk, soha nem tapasztaltam semmi ilyesmit. És azt sem hogy bármit is rám akartak volna erőszakolni.

Ne erőltesd ezt az érvelősdit mert nem megy ez neked.

2019. márc. 3. 14:05
 30/47 anonim ***** válasza:
91%

"És ez neked miért fáj 28-as? Véleményt kérdezték, ami lehet ilyen is, meg olyan is"

Igen lehet, de bármilyen is le lehet írni aberáltozás meg egyéb mocskolódás nélkül is. Bocsi már hogy zavar a primitívség.

2019. márc. 3. 14:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!