Mennyire káros egy gyerekre nézve, ha meleg szülők nevelik fel?
Nem fog problémát okozni a gyereknek, hogy egy eltorzult családmodellben kell felnőnie, ahol az anyja helyett van még egy apja?
Nyilván az elvált szülők gyerekeinek sem adatik meg, hogy hagyományos családban - egy anyával és egy apával - éljenek, de nekik legalább ott van az a támasz, hogy "van anyukám, csak ritkán találkozunk/ messze él tőlem". A meleg szülők gyerekeinek ilyen nincs. Nekik nincs (és nem is volt!) semmiféle anya-figurájuk.
Ráadásul a kisgyerekek gyakran nehezen tudják csak megkülönböztetni a szeretet és szerelem közti különbséget, és akkor itt még a nemek is belekevernek: hogyan magyarázzák el Sanyinak a meleg szülei, hogy Sanyi a Peti nevű óvodástársát csak simán szereti, míg Sanyi két apukája meg szerelmesek egymásba?
Félreértés ne essék, nekem alapból semmi bajom nincs a melegekkel, egyszerűen csak felötlött bennem ez a kérdés, hogy mi lehet a helyzet a meleg szülök gyerekeivel.
2es válaszoló!
Azt tudod, hogy egy csomó papíron itthon is így van ezer éve?
Megyek is tovabb csak valaszoltam egy kerdesre!
Vagy nem szabad?
Udv
8
Gusztustalan aberáltak. Miért nem tudnak a betegségükkel kettesben élni, miért kell ehhez még egy gyereket is bevonni, és ezzel az életét összezavarni. Ismerek két lezbikus k*rvát.Szűlt az egyik, természetes úton egy lányt. A másik aki vele él az a fiúsabb/férfiasabb, az a "tökös anya" vagyis csak azt képzeli, mert mindkettönek puncija van. De az eléggé férfiak is néz ki, meg úgy is öltözködik. A bibi csak az, amit en nem erek, hogy a "tökös maminak" van egy fia is aki 22 éves, teljesen el van hanyagolva, lelkibeteg, depressziós, és barátnöje sincs, soha nem is volt. Kérdem én, ennek az aberált annyának valamikor heterónak kellett lennie, hamár van egy fia, nem? Ezt onnan tudom, hogy a férjemmel dolgozott a kissrác, kisegítöként, az egyik lezbinek a növére jóba van, az én barátnömmel, az meg elmesélte a sztorit. Na most a "közös lányuk" Sose tudta ezt el fogadni,hogy neki miért nincs apja, miért van két "anyja" meg kritizálták is "a zabi lezbi gyerek". És most megakarja találni, a biológiai apját, mert nem akar ebben a beteges "családképben tovább élni". Mondjuk nyílván, aki szülte, az az igazi anyja, de a másik defektesnek semmi köze nincs hozzá, ami jogos is. A saját fiával Sose foglalkozott, tönkretette az életét, és most ennek a szerencsétlen lánynak is tönkre akarják. A biológiai apa megtalálása meg egy lehetetlen küldetés.
Szép sztori nem? Hihetetlen, és felháborító. Az Sem volt normális, aki ezt engedélyezte. Nyílván vannak, akik így is normálisan felnönek, de azok vannak kevesebben.
Ezt Magyarországon senki nem engedélyezte,két meleg ember nem fogadhat örökbe pl,csak egy személy egyedülállóként,viszont tilos rákérdezni a szexuális irányultságra.Tehát nő 1 örökbe fogadja a gyereket hivatalosan mint egyedülálló nő,és nő 2-vel nevelik közösen,de nő 2-nek jogilag semmi köze hozzá.
A környezetemben egy ilyen embert sem ismerek,de egészen a Farnciaországi esetig elfogadtam... azt viszont kikérem,hogy szülő 1,szülő 2. A gyermekünknek édesanyja és édesapja van.Ha a melegeket nem diszkrimináljuk,akkor minket se.
Ja és csak szólok Magyarországon sem lehet diszkriminalizálni fehér, hetero, katolikus embert. Ezt a fogalmat nem ismeri a magyar törvénysem. Sőt Magyarorstágon nagyon erős pozitív diszkrimináció is van a nem fehér, hetero, katolikus emberekkel szemben. Mert ezt is megengrdi.
Franciaország jó 2000 évvel előttünk jár...minden tekintetben.
Első vagyok. Azért így elnézve 1-2 hozzászólást, sokat elmond a mai társadalmunkról és gyereknevelési szokásairól is...
Nekem van ilyen ismerősöm, mint írtam és a gyereknek a világon semmi baja az iskolában ezzel. A gyerekek sokkal befogadóbbak és nyitottabbak mindenre, és kevésbé előítéletesek is. Soha egy pillanatig nem volt baja a kislánynak se az oviban, se az iskolában azzal, hogy két nő neveli. Se a társai közt, se a nevelők közt. Ezt csak néhány gyűlölködő felnőtt hiszi, hogy így van, mert semmit nem tud az ilyen családokról, csak fröcsögni tud, meg azt szajkózni, hogy ez nem természetes, pedig a természetben is minden fajnál megfigyelhető a homoszexualitás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!