Mennyire káros egy gyerekre nézve, ha meleg szülők nevelik fel?
Nem fog problémát okozni a gyereknek, hogy egy eltorzult családmodellben kell felnőnie, ahol az anyja helyett van még egy apja?
Nyilván az elvált szülők gyerekeinek sem adatik meg, hogy hagyományos családban - egy anyával és egy apával - éljenek, de nekik legalább ott van az a támasz, hogy "van anyukám, csak ritkán találkozunk/ messze él tőlem". A meleg szülők gyerekeinek ilyen nincs. Nekik nincs (és nem is volt!) semmiféle anya-figurájuk.
Ráadásul a kisgyerekek gyakran nehezen tudják csak megkülönböztetni a szeretet és szerelem közti különbséget, és akkor itt még a nemek is belekevernek: hogyan magyarázzák el Sanyinak a meleg szülei, hogy Sanyi a Peti nevű óvodástársát csak simán szereti, míg Sanyi két apukája meg szerelmesek egymásba?
Félreértés ne essék, nekem alapból semmi bajom nincs a melegekkel, egyszerűen csak felötlött bennem ez a kérdés, hogy mi lehet a helyzet a meleg szülök gyerekeivel.
Rengeteg primitív él mo-n
Jobb ha beletörödsz
Én normálisan leírtam a véleményem,ami nem a melegek mellett szól,mégis lepontoztak pedig nem mocskolódtam,erről ennyit.
Nem bántom a melegeket,mert ők is emberek,ti viszont álszentek vagytok ez a baj.
Ha ide jön egy nő,hogy egyedül akar gyereket akkor a sárga földig le van hordva,mert egy gyereknek apára is szüksége van... de ha két anyja van az más,az már jó igaz?
Jobban elfogadom azt aki nyersen odalöki a véleményét őszintén még ha nem is értek vele egyet,mint a sok álszenttel akik ti vagytok!
A majom sem egyből lett emberré, először lejött a fáról, felegyenesedett,.....
Na ez ugyanaz, gyereke csak:
katolikus, fehér anyának, apának lehet, akik házasok
Aztán a következő szint:
Keresztény, fehér anya, apa, házasság
Aztán:
Bármely vallásu, fehér apának, anyának
......
Aztan:
Egyedülállonak
Te itt tartasz
Egyedülállónak lehet, melegnek nem.
Vannak akik már továbbléptek az evolucióban:
bárkinek lehet
Aki szerint egyedülállónak nem lehet, kétlem hogy úgy gondolja melegeknek igen. Egyébként a fejlődés összes szintje jelen van, az usa-ban vannak akik úgy gondolják csak a darazsaknak van létjogosultságuk ezen a földön.
"Megérett a világ a pusztulásra!"
Erre akár mondhatjuk azt is, hogy megvan az első önkéntesünk, kezdheted saját magaddal, ha szeretnéd.
66%-os ki az álszent? Akinek a gyomra kifordul az ilyen gusztustalan stílusban megnyilvánuló emberektől? Senki nem azt mondta szerintem hogy ideális ha 2 anya vagy 2 apa neveli a gyereket. Ilyen nem hangzott el. Én csak azt mondtam, ha már választani kell inkább 2 normális tisztességes nő, akiktől vesz is valamit át a gyerek, mint az ilyen utolsó vagy 52%-os félék, akik lakatlan szigetekre száműznék bármely embertársukat meg genetiai hulladékoknak titulálják őket, akármilyen önhibájukon kívüli dolog miatt.
Már vártam mikor kerül elő a migráncsozó agybaj.
Büszkék lehettek magatokra ennyi gyűlölettel a lelketekben ti marha nagy keresztény-katolikusok. Na tudod mit 66%-os ez utóbbi az álszentség. Mikor ilyen adja ki magát mélyen vallásosnak, de épp hogy le nem köpi a másikat.
Te kevered a szezont a fazonnal utolsókám.
1. Nem vagyok katolikus,nem is vagyok vallásos.
2. Sehol nem írtam,hogy TE álszent vagy,ha magadra vetted,akkor gondolkodj el a miértjén.
A 67%-osra írtam hogy katolikus te okoska. Olvassál már, meg értelmezzél, már ha megy:
"mièrt problèma h jóízlèsű fehèr katolikus emberek"
Kár hogy a jóízlésűtől meg a katolikustól is távol áll, de sebaj, legalább a fehér stimmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!