Akik otthon vagytok viszonylag kis gyerekekkel, milyen izgalmas helyekre szoktatok menni, vagy csinálni, míg férjetek dolgozik?
Figyelt kérdés
Múltkor szappant öntöttem, műkörmös szettet vettem és azt gyakoroltam, ... De izgalmas helyeknek is eléggé híján vagyok. Jó ötletek jöhetnek!2019. febr. 27. 06:59
41/43 anonim válasza:
Itt nagy bajok vannak Kérdező, és szerintem nem azon kéne gondolkozni, milyen programokra cibáld magaddal a szerencsétlen gyereket... Járjatok el közösen pszichiáterhez, az hasznára lesz legalább.
42/43 Coffelia válasza:
40. vagyok. Mi ez az őrület itt? Egy anya a magántanuló gyerekének izgalmas programokat keres kettesben.
A világon semmi közünk nincs hozzá hogy miért magántanuló. Ez a pszichiáterajánlás már komolyan mondom, több a soknál... ennyi idétlen, egymásra licitáló, egymást hergelő, negyedinfókból komplett színházi előadást összeeszkábáló, szappanoperára éhes csökevényt ritkán látok egy helyen!
És bár az oldal a kérdésfeltevésekre jött létre, ahol a szegény nyomorult kérdésfeltevő (mert merészelt feltenni egy olyan kérdést, ami mellé nem kezdi el taglalni a család magánéletét) választ vár, na azt aztán nem kap. Csak kötekedést.
Gratulálok!
43/43 anonim válasza:
# 40 Nekem is az jött le Kérdező válaszaiból (elnézést, ha nem így van) hogy semmi olyan program nem jó, aminél a gyerek barátokat szerezhetne (részben te is ilyeneket ajánlottál) és/vagy anya nem kontrollálhatja. És ez az elég fura egy feltételezhetően egészséges (ha állatkertbe, élményfürdőbe meg ugrálóparkba viszi) 8 éves gyerek esetében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!