Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Akik otthon vagytok viszonylag...

Akik otthon vagytok viszonylag kis gyerekekkel, milyen izgalmas helyekre szoktatok menni, vagy csinálni, míg férjetek dolgozik?

Figyelt kérdés
Múltkor szappant öntöttem, műkörmös szettet vettem és azt gyakoroltam, ... De izgalmas helyeknek is eléggé híján vagyok. Jó ötletek jöhetnek!
2019. febr. 27. 06:59
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:

30-as válasz egészen helytálló bizonyos szintről tekintve. (Egyéb szintekről a többi is, de azokkal a nívókkal lehetetlenség számomra azonosulni) :-D

Kivéve a 30-asban, azt, hogy gazdagok vagyunk. De jó is lenne, felfogom áldásnak ezt a részetekről.

És ötletek azok is vannak egyébként? :-) Csak bátran kivele végre! ;-)

2019. febr. 27. 14:38
 32/43 anonim ***** válasza:
31%
Esetleg elmehetnétek állatmenhelyre önkénteskedni. Vagy hajléktalanoknak kaját hordani, esetleg gyerekkórházba mesét felolvasni a kis betegeknek. Sőt vihetnétek nekik ajándékot is, ha már annyira nem tudsz mit kezdeni a férjed pénzével. Esetleg a gyerek tanulna egy kis empátiát is.
2019. febr. 27. 14:49
 33/43 anonim ***** válasza:
83%
Általában ott szokott az asszony egy gyerekkel ennyit otthon maradni, mégis költeni olyan szórakozásokra, mint xbox és festővászon és ha jól számolom hat féle varrógép, ahol bőven elég egy fizetés ezekre. Persze minden viszonyítás kérdése :)
2019. febr. 27. 14:58
 34/43 A kérdező kommentje:

Listánkra felkerült a levelezőtárs és egy kiállítás a festményekből, ahol mások alkotásai is láthatóak.

Nem vagyunk gazdagok, hamár ezen lovagoltok. De nem is ez volt a kérdésem.

Örültem, hogy ötleteket adhattam azoknak a jövőben, akiket hasonló dilemmával erre fog sodorni a szél. Habár én vártam az ötleteket mindhiába.

2019. febr. 27. 15:11
 35/43 anonim ***** válasza:
67%
Már bocs, de ha egy röpke 1,5 hónapos varrogatásért 6db varrógépet vesztek, akkor tuti nem vagytok átlagos anyagi helyzetben. Mondom ezt úgy, hogy mi sem vagyunk azok, de ennyiféle hobbi amit leírtál, és mindez 1,5-2 hetekre, max 1 hónapra, rengeteg plusz kiadást jelent.
2019. febr. 27. 15:18
 36/43 anonim ***** válasza:
79%
Amúgy nagyon kilóg a lóláb az írásaidból. Nem tanácsot akarsz, te hanem egy kis fricskát adni az ide írogató átlagos anyukáknak, hogy milyen jól meg lehet élni egy női nemiszervből.
2019. febr. 27. 15:19
 37/43 A kérdező kommentje:
Off: Betegesen kisebbségi komplexusod van, kezeltesd magadat.
2019. febr. 27. 15:41
 38/43 anonim ***** válasza:
17%
:)
2019. febr. 27. 15:46
 39/43 anonim ***** válasza:
83%

Veled valami probléma van kérdező.

Ha már ötleteket vársz, kicsit mesélhetnél a lányodról. Miért lett magántanuló? Őt nem kérdezted mivel szeretne játszani?

Engem ennyi idősen sem a szappanöntés, sem a varrás, sem a műkörmözés nem érdekelt volna, én babáztam, barbiztam, fára másztam, homokoztam, rajzoltam, mesét néztem, legoztam. A húgommal játszottam, nem voltak nagyon barátnőim, de sosem unatkoztam, anyukám sem kínlódott ilyen hülyeségekkel

2019. febr. 27. 19:23
 40/43 Coffelia ***** válasza:
76%

Mivel hamarosan itt a jó idő, szabadtéri programokat ajánlanék, természetjárást, barangolást, amibe be lehet iktatni mondjuk istállólátogatást, lógondozást, esetleg valami farmon kecskeetetést, ilyesmiket. Jó, ha a környezet órához élőben látja a tanulnivalót, és még meg is lehet őket simogatni. Vagy így elő lehet készíteni a domborzati ismereteket is, ha a környéketeket kirándulások alkalmával fedezi fel.

Szerintem természetes az, ha egy nem iskolai keretek közt tanuló gyerek tevékenységei ilyen nagy fellángolású etapokban jönnek egymás után, mert van idő elmélyedni azokban a dolgokban, amikre a suliban egyszerre csak heti párszor 45 perc jut. Ha meg szimplán a szórakozásra akartok menni, akkor ne hagyd szerintem, hogy agyba-főbe ugyanazt csinálja, mert akkor elveszhet a várakozás öröme és izgalma.

Megpróbálkozhattok hangszertanulással, az megint csak rendszerességet visz a napokba a gyakorlással, és ha jó a tanár, akkor élvezetes programot jelenthet. A zeneiskolákba hamarosan lehet már jelentkezni a következő tanévre.

Ez valóban abszolút senkire nem tartozik, hogy miért magántanuló nem is értem ezt az indiszkrét faggatózást... de arra mindenképp gondolj szerintem is, hogy a kortársak szerepe most kezd fontos lenni, és valamilyen gyerekközösségre szüksége lesz. Lehet ez drámacsoport vagy sportkör is, nem kell, hogy iskolai legyen.

Sajnos a kézműved dolgokban nem vagyok képben, nézegessetek DIY videókat, hátha megtetszik valami.

2019. febr. 27. 23:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!