Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Csak szerintem borzalmasak az...

Csak szerintem borzalmasak az ilyen szülők?

Figyelt kérdés

Fodrász vagyok és egyik kedvenc kliensem egy kisfiú. Csak ollóval lehet őt nyírni, mert fél a géptől. Nagyon beszédes és brilliáns szókincse van, olyan frappáns véleménye van a dolgokról hogy nem bírom megállni mosolygás nélkül. Viszont dadog. És az anyja folyamatosan mellette van míg nyírom, rászól hogy tartsa a fejét (közben mikor én mondtam is tartotta) és olyan dolgokat mond, hogy "ne mozogj mert a néni belevág a füledbe".

Csak szerintem irritáló ez? Mintha direkt nevelné ilyenre ezt a gyereket...

#Nevéls
2019. febr. 12. 20:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
58%
Ha meg leülne gyerek és izegne mozogna, és anyuka meg ott ülne és meg sem szólalna-kiírnád, csak szerintem borzalmas az ilyen szülő, fodrász vagyok, gyerek izeg mozog, félek hogy belevágok a fülébe mert csak ollóval lehet őt nyírni, az anyja meg csak ül és nem szólna rá, miért nem nevelik mai anyák a gyerekeiket? Csak szerintem borzalmasak az ilyen emberek, akiknek lételemük, hogy anyukákra tegyenek megjegyzéseket? És nagyon tudnák más gyerekét nevelni? Ja és minden helyzetben tökéletesen tudják mik az elvárások feléjük és annak megfeleően viselkednek mindig és minden körülémyenk közt? Örülj, hogy te tökéletes vagy és ha a te gyereked lenne az a gyerek, akkor tökéletesen nevelnéd és tökéletesen tudnád mikor mit csinálj, mint anya.
2019. febr. 13. 08:33
 12/14 anonim ***** válasza:
51%
Ja egyébként mennyi idő levágni egy gyerek haját? 5 perc? 10 perc? Ennyi idő alatt sok mindent meg lehet tudni családi viszonyokról, azt írod: brilliáns szókincse van, frappáns véleménye, folyamatosan beszél-miből jött le, hogy elnyomott gyerek, aki jóeszű is lehetne? Milyen lenne ha anyuka nem terrorizálná és nem nyomná el?
2019. febr. 13. 08:36
 13/14 anonim ***** válasza:
78%

Teljesen igazad van kérdező, amennyiben a gyerek 7-8 éves, te pedig beszélsz hozzá és mosolyogsz mindig.

Én ugyanezeket mondtam a 4 éves lányomnak, mert a fodrász húzta a száját, mikor nem tudta tartani a fejét. Ha láttam volna, hogy jókedvű a fodrász és kézben tudja tartani a helyzetet, egy szavam nem lett volna, de a legtöbbnek nincs türelme a gyerekekhez, ezért inkább én szólok rá a gyerekemre, minthogy a másik fakadjon ki.

A 7 éves gyerekek( meg mások is) azért dadognak, mert szoronganak, amiről bizony a szüleik vagy az óvónénik tehetnek. Egyedül 4 éves kor körül van élettani dadogás, az is csak néha.

Ha a gyerek valóban nagy volt, akkor jól láttad a dolgot. Kicsit legközelebb tartsd jobban kézben a gyereket és nyugodtan mondd, hogy szerintem ügyesen tartja a fejét, így pont le tudom vágni a haját stb

Én is találkoztam már ilyen cs. szegetős szülővel.. rengeteget vannak, a gyerekeikről pedig borzasztó a véleményük..az én szüleim is ilyenek voltak..

2019. febr. 13. 11:19
 14/14 anonim válasza:
Sajnos sok a hülye :/ legközelebb szólj neki, hogy nem mozgott.
2019. máj. 1. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!