Máshol is ilyen borzalmasak a napok? Nem bírunk a gyerekekkel, az egész nap veszekedésből és sírásból áll.
1.valami baj van az idegrendszerükkel. Érdemes szaembert felkeresni.
2.simán rohadtul neveletlenek,ti meg kocsonyák vagytok. Tudod,mekem mikor viselkedne így egy gyerek! Tegyétek át az alvást délutánra.
Azért ha hiszti esetén leöntöd őket 1-1 pohàr vízzel (ha màr végképp semmi nem hasznàl csak akkor!) valószínű, hogy meglepődnek rendesen.
Ez, hogy verekednek, betörik az üveget, szerinted normàlis?
Én biztos megnézetném idegrendszerileg őket, nem tudom, hogy ilyen kiskorban ez lehetséges-e.
De a hisztinél neked kell elsősorban fellépni (apukànak se àrtana), s ha màr semmi nem hasznàl, hisztiroham közben egy-egy pohàr vízzel leöntöd őket.
Neurológián voltunk idáig 4 alkalommal, szerencsére nincs baj.
Egyedül vagyok velük napközben de közben itthonról dolgozok. Nem tudom lefárasztani őket annyira hogy aludjanak délután. Reggel 5:30-6:00 között ébrednek reggeli, kis mese nézés amíg a nagyot elindítom a suliba. Utána sétálunk, bevásárlunk.
Ezután alvás, főzök vagy dolgozok, ebéd és játék. Ha altatni próbálom őket, sírnak elmásznak, üvöltenek. Mire hazaér a nagytesó addigra én kikészülök, a kicsik a nagyot "zaklatkák" aki nem foglalkozik velük. Az apjuk próbálna velük lenni, de nincs türelme. Munka miatt stresszes, erre jönnek a kicsik is. Mindig ordít valaki alvásig. Szégyenlem de mint szülők megbuktunk, az ikrek irányítanak minket.
Ebed előtt is alszanak? A leírásból úgy tűnik, lehet az már sok.
Illetve csak setaltok delelott vagy tudnak futkározni, csuszdazni, motorozni ami tényleg fárasztó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!