Csak szerintem borzalmasak ezek a nevek?
Én sose adnék ilyet a gyerekemnek. Persze, tudom, ízlések és pofonok, de a hideg kiráz ezektől a nevektől:
Kendra (erre nem találok szavakat, nagyon nem tetszik), Kira (brr :S), Nanetta Loretta stb (túl vannak ragozva, szerintem). Fiúnévből a Noelt nem értem h miért olyan felkapott...
Nektek tetszenek ezek a nevek?
(Elnézést, ha valakit megbántottam! Nem állt szándékomban.)
Kira nem zavar, a többi nekem sem jön be.
De hát nem lehetünk egyformák. Én a Zsófia és Lili nevektől kapok idegbajt, pedig különösebben nincs baj velük, engem meg mégis kiakasztanak. :)
Na, de még szép hogy nem hívnak minden gyereket ugyanúgy, és nem mindenkinek csak ugyanazok a nevek tetszenek, nem?
Az általad felsorolt nevek nekem sem tetszenek.
De szerencsére ízlések és pofonok különböznek, ettől olyan szép és színes az élet. Meg persze a gyerkőcök nevei.
Azok a lánynevek, amiket felsoroltál nekem sem tetszenek, túlzásnak érzem őket? Nanetta? :D Még nem is hallottam.. :/
Viszont a Noel nagyon tetszik, de nem tunám megmondani, hogy miért.
Kira a kislányom is, így szerintem nem borzasztó, mivel tetszett, azért hívják így és nem igazán érdekelt, hogy kinek mennyire tetszik. Nem vagyunk egyformák, mert az elég furcsa lenne, ha minden kisfiút Józsefnek, minden kislányt pedig Juditnak hívnák. Nem tetszik, akkor nem adod ezeket a neveket adni. Olyan név meg nincs, ami mindenkinek tetszik.
Lehet, hogy engem meg azok a nevek borzasztanak, amik neked tetszenek.
Ahogy előttem is írták, mindenkinek más az ízlése. :)
A Kendránál egyszerűen nem tudok elvonatkoztatni a Playboy-villás khm... szőkeségről, szóval ez alapból borzaszt.
A Kira így, rövid i-vel nem lenne csúnya, de mivel tucatnév lett, így nem adnám.
A Nanettát még én sem hallottam, esetleg a Ninettát, de tényleg szörnyen erőltetett.
A Loretta Lori vagy Lora becézéssel elmegy, de a Lotti borzalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!