Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csak szerintem borzalmasak...

Csak szerintem borzalmasak ezek a nevek?

Figyelt kérdés

Én sose adnék ilyet a gyerekemnek. Persze, tudom, ízlések és pofonok, de a hideg kiráz ezektől a nevektől:

Kendra (erre nem találok szavakat, nagyon nem tetszik), Kira (brr :S), Nanetta Loretta stb (túl vannak ragozva, szerintem). Fiúnévből a Noelt nem értem h miért olyan felkapott...

Nektek tetszenek ezek a nevek?

(Elnézést, ha valakit megbántottam! Nem állt szándékomban.)

2012. aug. 22. 20:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ezek közül egyik sem tetszik, amelyeket felsoroltál, de én úgy gondolom, hogy a többségnek más az ízlése, mert amit még később írtál, a Zsófia, Lili, nekem ezek sem jönnek be. De azt hiszem, hogy azok a nevek, amelyek nekem tetszenek, még kevesebb embernek tetszenek. Logikus, hogy amelyek a leggyakoribbak, azok tetszenek a legtöbb embernek, gondolom, azért adják ezeket a neveket.

Attól, hogy egy kisgyerek aranyos vagy egy felnőtt kedves, normális, még nem biztos, hogy amúgy tetszik a neve.

2012. aug. 23. 08:37
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
A Kendrát még nem is hallottam eddig.Így elsőre nekem nem annyira csúnya név.Inkább semlegesnek mondanám. A Kira nekem hosszú "Í"-vel tetszik, úgy hogy Kíra. A Nanetta nekem sem jön be. Loretta ez se tetszik, de becézve, hogy Lotti, úgy szerintem jó. A Noel pedig nagy kedvencem.Elég eltérő az ízlésünk:) Azt megkérdezhetném, hogy neked melyik nevek tetszenek a legjobban?:)
2012. aug. 23. 09:14
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Én ismerek egy Violettát...totál kiakaszt ez az erőltetettség :D De ha az anyjának ez tetszett:) Szerintem jó hogy nem mindenkinek ugyan azok a nevek tetszenek mert akkor tényleg mindenkit ugyan úgy hívnának, az meg nem jó.

Unokatesóm Kira, tetszett amíg nem lett ennyire tucat.

Nekem a hétköznapi nevek nem tetszenek, és a modern tucat nevek.

2012. aug. 23. 09:41
 14/16 anonim ***** válasza:
38%
ne s mondd!! napjában többször olvasom itt a hülyébbnél hülyébb ötleteket az anyukáktól! pl: Androméda! Zsoltina! Ignice! Katáng!Benett! Szovát! hát könyörgöm!!! miért tesszük tönkre gyermekeink jövőjét??? vol a napokban egy kérdés: anyuka elnevezte a gyereket talán Zsemlyen Szovátnak. vagy nmtom. a Zs betűsre már nem emlékszem, annyira hülyeség volt. azért nevezte el így, mert az ő szülei, tehát a nagyszülők tiltották. vagyis, a kedves anyukában még a mai napig a kamaszos : "Már csak azért is!" él még. és ezek az emberek vállalnak gyermeket! most a gyerek 3 éves és senki nem szólítja a nevén, át akarják kereszteltetni, de félnek, hogy ez törést okoz majd a gyerekben... hát így kellene gondolkodni, hogy egy Manó aranyos egy négy évesnek, de majd, ha 40 évesen ügyvédként bemutatkozik ,h. Kovács Manó vagyok, vajon mennyire veszik majd komolyan és mennyi atrocitás éri az életében!?
2012. aug. 23. 09:45
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a Kendra tetszik, de inkább angol környezetben, egy regényem hősnőjének választottam ezt a nevet.

A Kira nem, a Kíra tetszik, hosszú í-vel szerintem szebb.

Nanetta, Loretta nekem sem tetszenek, a déli népeknél divat ez a becézés.

A Noel nekem sem tetszik.

2012. aug. 23. 20:44
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem még a Maja név az amitől totál kiborulok. Lehet egyes szülők nem tudják hogy mi az, de engem már kiskorom óta érdekelnek a különböző kultúrák és nem tudok elvonatkoztatni. Néha azzal szoktam viccelődni hogyha lány-fiú ikreim születnek akkor a Maja nevet adom a lánynak, fiúnak meg anyakönyveztetem a sumer szót és lesznek Maja és Sumér :D

Amugy szép név a Maja, már gyerekkoromban is tetszett (Maya és Miguel) :) csak én nem adnám.

2012. aug. 24. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!