Van még rajtam kívül olyan anyuka, akinek a 11 hónap körüli babája nem alszik éjjel? 6 hónapos kora óta borzalmasak az éjszakáink.
Persze, hogy van!!! Nagyon sok csak mindenki azt mondja, hogy az övé végig alussza az éjszakát. Vagy hagyta ordítani a baba beletörődött egy idő után és már nem szól.
Nyugi van, de sajnos minden baba különböző a Tiéd ilyen, biztos hiányol éjjel, Ö nem tudja, hogy Neked Ő a 2. és aludnia kellene.:)
Szia Sorstárs! :)
Nekem 10 hónapos lesz a kisfiam és detto ugyan ez van; annyi különbséggel hogy ő már újszülött korától ilyen.Én amióta megszületett nem aludtam egy tisztességeset.A mai napig kelünk éjszaka 3-4 alkalommal,van hogy többször.
Nálunk is van,hogy 1-1,5 órát próbálom altatni,majd nagy nehezen visszamanőverezem a helyére....aztán felriad és kezdjük előről. :(
A homeós vackok nekünk sem jöttek be,egyik másiktól kiütéses is lett.A védőnőnk szerint adjak neki minden este Neurofent! Hát teljesen kiakadtam ezen;természetesen nem fogom begyógyszerezni csak azért,hogy csend legyen és nyugi.
Én csak remélem,hogy egyszer kinövi.KITARTÁS!!! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!