Van itt bárki, akinek a gyereke utálja és fél a hótól? Vagy csak az enyém ilyen?
2 éves és egyszerűen nem tudom letenni a földre, járdára, mert azonnal sírni kezd hogy vegyem fel... Ha esik, az tetszik neki, meg figyeli, érdekli, de egyszerűen fél a lábával benne lenni. Ez mennyire gyakori?
Esélytelen a szánkózás, a séta, a hóember. Épp el akartuk hagyni a babakocsit, erre képtelen télen hóban sétálni.. :(
(Nem a cipő a gond. Letakarított járdán sétál.)
Lehet jövőre már élvezi majd.
Az én fiam a fűtől félt 😊
Az én lányom tavaly volt két éves, és mikor leesett a hó, gondoltam végre játszunk egy jót benne. De félt tőle, nem mert belemenni, fel kellett venni. A férjem előbb ért haza, és csinált egy hóembert a ház elé. Attól megint csak rettegett a lányom, szét kellett szedni. Pedig előtte évben kisbabaként is kivittem a hóba, meg is fogta, nem félt tőle.
Idén viszont három éves lett, és már hónapok óta mondogatta, hogy hóban akar játszani, és mikor lesz hó? Szóval ez átmeneti.
Lanyom ugyan ilyen volt. 2.5 evesen utalta a havat. Mindenhova babakocsival kellett menni, a labat le se tette a hoba.
Most 3.5 eves, nem lehet behozni!;)
Megnyugtattatok!
Ugyan mindenki felnő egyszer és ezek a kérdések semmit sem jelentenek majd évek múlva, de most annyira a mindennapjainkat képezik, hogy nem igaz. :)
Csak emiatt nem mehetünk gyalog sehova, meg semmi.. Kirándulnánk, de csak hordozóval lehet..
Akkor jövőre játszunk majd.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!