Ha egy apát mindhárom gyereke utálja azért, mert kikészíti őket idegileg, akkor nem fél attól, hogy öregkorára majd senki nem fogja őt szeretni, eltartani?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból mert nem értem a viselkedését. Én 2 éve költöztem el tőle, mert tiszta szívemből gyűlöltem őt, most az öcséim mesélik, hogy utálják ők a viselkedése miatt.2016. dec. 5. 18:38
1/7 anonim válasza:
Mostmár nem kell tekintve hogy a fityisz bevezeti a kötelező szülőtartást.
2/7 anonim válasza:
Sajnos a mi családunkban is van hasonló személy, ő azzal érvel ha a gyerekei nem foglalkoznak majd vele akkor sincs semmi baj, mivel az illetőnek van saját lakása meg nyugdíja és majd úgyis talál valakit aki a házáért majd őt öregkorára eltartja.
3/7 anonim válasza:
1-es!
Nem a "fityisz" vezette be, már a Kádár-rezsimben is létezett.
Ha nem hiszed, nézz utána!
4/7 anonim válasza:
Az ilyen ember beteg, enyém is pont ilyen. Mindenki gyűlöli annyira elviselhetetlen, de ő úgy látja, hogy az a mindenki mind gonosz, ő pedig a földkerekség legcsodásabb élőlénye akivel igazságtalanok az emberek.
5/7 anonim válasza:
Nem fél tőle, mert nem gondolkodik előre. Majd ha megöregszik, és egyedül marad, akkor is ti lesztek a szemetek, ha leszarjátok. Az ilyen emberek általában nem szokták belátni a saját hibáikat.
6/7 anonim válasza:
A Fidesz vezette be a szülőtartást! A Kádár- rezsimben nagyon nyomós oka kellett lenni, hogy minimális összeget megítéljenek, és a szülőnek nem lehetet5t semmi egyéb jövedelme.
7/7 anonim válasza:
Kedves 6-os, esküszöm nem akarok ebből vitát generálni, de én nem így tudom.
Eleve akkoriban létezett a KMK (közveszélyes munkakerülés a fiatalabb korosztály kedvéért) tehát szinte elképzelhetetlen volt, hogy valakinek ne legyen semmilyen jövedelme.
Mindenki, aki valamiért nem dolgozott be volt jelentve valamilyen Ktsz-be, vagy ha volt esetleg "háztartásbeli" azt rendszerint a férje tartotta el, de annak halála után járt valami minimális özvegyi nyugdíj vagy kegydíj.
Én nem is tudom elképzelni, hogy kikre gondolhatnánk akiknek papíron semmilyen jövedelme nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!