Anya azzal fenyegetőzik, hogy elhagyja apát, engem és a húgomat. Mit tegyünk?
Nem szeret ő engem és a testvéremet, és apát is csak a pénze miatt választotta. De már nem olyan gazdag, mint régen...
Ő 38 éves, apa 40. Én 16, a húgom meg 14.
Mit tegyetek?
Segítsetek neki a ruháit összepakolni.
Apukád meg segítsen neki az ajtóig/kapuig kicipelni.
Milyen szomorú, hogy elég egy idegen pár szava, aki azt mond amit akar és máris pálca van törve egy anya feje felett.
Engem érdekel, hogy ezek a vádak miben nyilvánulnak meg? Mert ezek már kimerítik a rágalmazás fogalmát is. Csak őszintén kérdező, csak őszintén.
Nem értlek 6-os!
Ez egy fórum, ahol egy ismeretlen kérdező, ismeretlen anyjáról van szó.
Nem az a dolgunk, hogy nyomozgassunk, hanem egy feltett kérdésre válaszoljunk, képességeink és habitusunk szerint.
Ennyi!
Egyébként vannak ilyen anyák, az enyém is ilyen volt.
Mégis "alanyi jogon" imádtuk a húgommal és soha nem fogom elfelejteni azt a jeges rémületet, amit akkor éreztem, amikor bejelentette, hogy lelép és minket otthagy.
Én 10 voltam, a húgom 6 éves, az egész életünkre kihatott.
Ezért mondom én is azt, hogy menjen, mielőtt még több kárt csinál ...
Mondd neki, hogy nyugodtan menjen, de még ma, nehogy holnapra meggondolja magát.
Egyébként az ilyen hisztis nők SOHA nem teszik meg, amivel fenyegetődznek. Az más kérdés, hogy éveken át ezt hallgatni nagyon rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!