Tényleg igaz, hogy minden férfi utálja ha már van gyereke egy nőnek? (Nem tőle)
Mert én ilyen gyerek vagyok :-( Itt is ès mindenhol ezt hallom, látom. Rákerestem itt és Senki nem ìrta mondta még hogy nem zavarja ha gyereke van a nőnek akivel ismerkednek.Engem 1,5 éves korom óta nevel a nevelő apám.Akkor ő most utál engem? Csak megtűrt anyám kedvéért? Èn szeretem, őt szólítom apának az igazit meg a keresznevén.Tényleg senki nem tudja elfogadni az előző házasságokból származó gyerekeket?
13/L
Nagyon ritka az olyan, ahol a mostoha szülő sajátként tekint a másik fél gyerekére. Nekem elváltak szüleim 3-4 éves koromban. Apám talált mostoha anyát, egy ideig normális/kedves volt, de amikor megyszületett fél-hugi apránként el lettem nyomva, most már le is vagyok szarva (anyámhoz költözéskor tukmálta a fejem "jobb lesz így anyud mellett" - ja persze... Röviden elpaterolt kedves szavakkal s rá 3hónappal hirtelen lett pénz s lebontották a szobámat, hogy kibővítsék hugicának s luxus szobát kapott, lcd tv , laptop stb...-.-)
Anyám apám óta 2x cserélt élettársat. Az első tipikus jópofizok, de utállak. (bántott is kiskoromban). Ez a másik meg elvan magába s leszar mindent, kivéve: Amikor okoskodni kell, apránként egyre nagyobb az arca. Megmondtam, nem az apám s ne huszonévesen akarjanak nevelni...
Csendes, de őszinte szókimondó művész vagyok s megvan a józan eszem is.
Naaaagyon ritka ha sajátként tekinti bárki más gyerekét valaki. De te mondjuk non fiatalon kaptál mostohát, lehet hogy elfogadott gyermekként. De rákérdezhetsz anyudtól pl h mondja meg őszintén vagy kérdezze meg anyud a párját s mondja el neked. Ha jó ha rossz. Kérdés: Ki mennyire őszinte a másikhoz.
Ha így lenne, tudnál róla.
Ide többnyire lelki sérültek és unatkozó kamaszok írnak. Ne vedd komolyan.
Nekem 8 éves koromtól volt (nevelő)apám, tudom, hogy nagyon szeretett.
A második férjem is imádja az előző házasságomból született gyerekeket, sajátjaként neveli őket.
Az a ritka, aki ezt nem tudja elfogadni. Csak ők nem írnak ki ide kérdést, mert minden rendben van.
Babakorod óta nevel téged, már miért ne szeretne?
Ne higgy már el minden marhaságot, amit itt olvasol!
Manapság már nem igazán számít a vér. Édesapák között is van, amelyik utálja a gyerekét, és nevelőapák között is. Vannak emberek, akik egyszerűen nem valók apának.
Az igaz, hogy vannak férfiak, akik nem szeretik a gyerekes nőket, de azok a férfiak, pont ezért, nem is állnak össze gyerekes nővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!