Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hol lehet meg normalis es...

Hol lehet meg normalis es szepnek is kinezo teli kabatot venni 5-6 evesre?

Figyelt kérdés

Egyszeruen sehol nem kapok.

Aldi, Lidl szokott meg ilyenkor arulni? Erdemes ravarni kicsit?

Vagy ti hol vettetek az even?

2018. nov. 15. 14:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
55%
Pepcoban már vettem párszor, egész jó ár-érték arányban vannak cuccok. Szinte minden cuccot ott vásárlok, egyedül cipőt nem. 5 évvel ezelőtt vettem a kínaiban egy leárazott hello kitty kabátot, még mindig semmi baja, pedig már a második lányom használja. Szokott a Lidlben is lenni, csizma is, de szerintem sokért adják, és nem éppen tetszenek.
2018. nov. 15. 19:47
 12/17 anonim ***** válasza:
55%
pepcoban,néz körül,ott is vanak szépek,decatlonban vanak már kabátok,és szépek is.hm drága de szép,
2018. nov. 16. 05:26
 13/17 anonim ***** válasza:
10%
Nem igaz, hogy ilyen élhetetlen vagy, erről kérdést kell kiírni. Ennél nagyobb problémákat hogy oldasz meg?
2018. nov. 16. 06:44
 14/17 A kérdező kommentje:

Hat köszönöm kedves utolsó, hogy idejottel mocskolodni, ettol te is biztosabb gazdagabb lettel mára.

Talan azert irtam ki, hogy ne szaladgaljam vegig 2 naponta a varost (dolgozom keso délutánig), tud e valaki kozelgoben levo akciokrol, vagy más lelohelyrol (pl. net), amire esetleg nem gondoltam.

Elhetetlen sem vagyok köszönöm a kedves megjegyzesedet, de te kezeltethetned magad.

Tobbieknek tenyleg koszonom, adtatok par uj otletet.

2018. nov. 16. 07:13
 15/17 anonim ***** válasza:
8%

Nem kell kezeltessem magam, köszi. De neked rádférne...

Én is dolgozom, 2 gyerek van, de sosem kellett kérdést kiírni, hol lehet kabátot venni a gyereknek. Mert bárhol lehet, akinek ehhez segítség kell, elég szerencsétlen. Meg hát mindenkinek más tetszik...na most akkor kaptál pár tippet, nem egyet mobdtak, melyikben kezded? Ha ott nem tetszik,átmész a másikba, vagy kabát nélkül marad a gyerek?

A mai világban nem kell ezerfelé szaladgálni, egy plázában megtalálod szinte az összes boltot.

2018. nov. 17. 05:20
 16/17 anonim ***** válasza:
81%
H&M-ből tudsz rendelni is, sokszor vagy ingyenes szállítás.
2018. nov. 17. 08:54
 17/17 A kérdező kommentje:

H&M- ben kaptam vegul.Nem marad kabat nelkul a gyerek. Csak eddig konnyebben kaptam minden évben, idoben.

Prima egyebkent, hogy egyeseknek miert faj az, ha segitseget kerunk viszonylag egyszeru dolgokban is.Es ha merek reagalni, meg1x visszatér csak hogy elegtetelt vehessen, ujbol.

Nyomorult egy eleted lehet, menj fellegzoskodni mashova, ha mar segiteni nem akartal.

Egyébként nem mindenki el nagyvárosban, hogy mindennap shoppingoljon, plazakban. Gondolkozhatnal mielott mocskolodsz

2018. nov. 18. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!