Normális, hogy én a fogszabályzót iszonyatosan szépnek/sítulsosnak/menőnek látom?
24 éves vagyok és egyenlőre alulra kaptam fogszabályzót fém,és annyira tetszik,hogy valami hihetetlen. Úgy próbálok mosolyogni beszélni is,hogy mindenki lássa :D Ez gondolom nem nomrális xd
Eleinte úgy voltam vele,hogy felülre mindenképp fehéret akarok,de most meg attól félek,hogy az nem fog látszódni csak nagyon közelről és mégis jobb lenne felülre is fém,hogy mindenki lássa,hogy nekem van :D
Mit gondoltok róla? Most kell majd elkezdeni két hónap múlva a szakmai gyakomat is,és nem tudom más ember is így látja-e mint én ,hogy ez elképesztően stílusos ,vagy csak én? Mármint a munkahelyen emiatt pl nem fognak furcsán nézni rám?
Ti mit gondoltok,szerintetek is baromi menő vagy csak én vagyok ilyen nem normális? :D
Szerintem is . :)
Nekem is a közeljövőben fog felkerülni mert 'sajnos' a felső fogsorom nem szép de nem bánom :)
20/l
Régen halálra szekálták miatta a gyerekeket,most már felnőtt emberek közül sokan csak divatból rakatják fel,nagy az isten állatkertje...
K urvára nem szép és menő,iszonyat csúf,de ha görbe az ember fogsora,muszáj végig szenvedni azt a pár évet.
akik azt írták,hogy nekik nem tetszik,hány évesek és férfi v nő?
Amúgy nem értem,hogy láthatja valaki rondának a foxit :D
Szerintem egyáltalán nem szép, porcelán fogszabim van alul-felül. A rendezett, ápolt, fehér fogak a szépek a fogszabályzó sajnos nem az! :D
Minden nap eszembe jut, hogy mikor szedik már le, és mutogathatom a szép fogaimat.. :D
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!