Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Szeretnék fogszabályzót. Kb....

Szeretnék fogszabályzót. Kb. mennyi pénzt kell összegyűjtenen?

Figyelt kérdés

Sajnos diákmunkákból tudok csak gyűjteni, jelenleg 50.000Ft körül tartok csak. Olvastam olyat is, hogy kb. tízszer ennyi kellene pl. egy láthatatlan fogszabályozásra. Ez igaz? Nincs nagy gond a fogaimmal, csak pont elől az egyik beljebb torlódott, így elég feltűnő. Kb. mennyi pénzt kell összegyűjtenem, hogy elmehessek fogszabályozásra?

Köszönöm előre is!

2018. okt. 29. 10:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Csak egy fogorvos tud erre árajánlatot mondani. Akár kezelési tervet is készít első alkalommal, hogy a várható költségeket lásd
2018. okt. 29. 10:39
 2/4 A kérdező kommentje:
Érdekel, hogy másoknak mennyibe került, mert akkor azt is be tudom majd lőni, hogy ahhoz képest az én fogorvosom mennyire drága. Illetve azért jó lenne tudni, kb. mire számítsak. 50 ezerrel hiába megyek oda, hogy jó, akkor 20 év múlva bejelentkezem..
2018. okt. 29. 10:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem ártana tudni a korodat:)

Nekem 17 évesen rakták fel, a heim pál gyermekfogászatra utaltak be, és így volt 70 ezer ft a fogszabályzó készülék ára. Amint elmúltam 18, minden egyes kezelés ára 4 ezer ft. Ez egy sima fogszabályozó, a rögzített készülék, "ezüst drótos" kívülről. Az, ami eszedbe jut a fogszabályozó szóról. Láthatatlan készülék árat nem tudok mondani, azt magánfogszabályzós helyeken csinálnak, de vannak fent árak neten erről, ha keresgélsz kicsit:)

Ha 18 felett csináltatsz, akkor 450-500.000 fttól határ a csillagos ég.. De ha elmúltál 18, akkor ugyanolyan árkategória az állami, meg a magán. Ehhez hozzáteném, hogy nem vagyok benne biztos, hogy van felnőtt állami-sztks-ilyesmi fogszabályozás (erősen kétlem).

2018. okt. 29. 15:30
 4/4 anonim ***** válasza:

Pontosan úgy van, ahogy a 3-as írja.

Ha még nem töltötted be a 18. évedet, és komolyan gondolod, jövőhéten az első utad sztks fogorvoshoz vezessen beutalóért.

18 fölött már mindegy hova mész, sztkban is fizetős.

Láthatatlan, ami belső fogíven van meg kb 1 millió forint.

2018. okt. 31. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!