Meg tudom majd szokni a fogszabályzót a harapásemelővel?
Ma rakták fel a fogszabályzóm és raktak mélyharapás elleni harapásemelőt is a fönt lévő középső metszők mögé.
Ez a cucc elég nagy és nagyon zavar a beszédben és evésben is.(nem engedi összezárni az alsó és felső fogsorom)
Pösze vagyok, pár betűt nem tudok kimondani beszéd közben+nem tudom elképzelni, hogy valaha normálisan meg tudom majd rágni a kaját.
Olyan érzés mkntha tele lenne a szám vele és idegesít, mint a franc.
Ha ez az emelő nem lenne ott, semmi bajom nem lenne
az egésszel.(csak egy kicsit húzza a fogaim a fogszabályzó)
Néztem neten ilyen harapásemelőket, de mind ilyen kisebbet talaltam akit felragasztanak a középső metszők hátuljára.
Meg tudom majd szokni, úgy hogy már alig vegyem észre és normálisan is tudjak enni/beszélni)
Ha van valami jó tanácsotok vagy tapasztalatotok akkor légyszi írjátok meg.
Előre köszönöm!
Szia,
Teljesen megertelek. Nekem a doktorno elmagyarazta a kezeles elott, hogy milyen lesz ez a harapasemlo keszulek. Keresgeltem a neten, olyat, amilyet mondott, sehol sem talaltam. Olyat kerestem ami gyurukkel van rogzitve a nagy orlokon hatul es ket vekony femdrot tartja az egyebkent brutalisan nagy muanyagot. Nem talaltam olyat, csak a szimpla ragaszto felnyomast egy kis gombocba a felso orlokre, meg a metszokon a ket kiallo muanyagot. Na ekkor rohadtul beparaztam, hogy mi lesz. Felraktak. Beszelni se tudtam, evesnel ragni szinten nem. Utaltam megszolalni. Most van fenn 3 hete es mar alig eszreveheto a torzulas. Sok idonek tunik, de hamar el fog telni. Hajra :)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!