Félelmeim vannak avval kapcsolatban, hogy a párom már nem lát szépnek, nem büszke rám, pedig nem híztam sokat. (26 hetes vagyok és 4,5 kilót.) Ez normális?
Az Ő babáját várod és fogod megszülni!
T evagy neki a legszebb,mégha nem is mondja mindig.:)
25 hetes kismami
Szia!
Talán megbámult a jelenlétedben más nőket a párod, miközben te növeszted a pocakot? Azért érzel így? Ha nem tett ilyet, akkor ne rontsd el ezt a gyönyörű időszakot... Felesleges féltékenykedned.
Ha magabiztos vagy mellette, és érzi rajtad, hogy te most is ugyanolyan igényes vagy magadra (itt most nem azt értem hogy továbbra is megveszed magadnak az XS-es tangát :))), hogy kismamaként is tudsz csinosan-fiatalosan öltözni, akkor vele sem lesz semmi gond ha szeret. Nálunk sem fordult feje tetejére a világ, a szexnek sem kell elmúlnia. Ne irigyeld a csinosabb nőket! :) Ha nincs meg a megfelelő kisugárzás, mit sem ér. Ráadásul te most a világ legnagyszerűbb dolgát viszed véghez! Egy tökéletes kis emberkét fogsz létrehozni a pocakodban a 9 hónap alatt, amit bármelyik "csinos" nő megirigyelhet! :) Legyél büszke erre, és legyen több önbizalmad! Hangsúlyozd ki a pocid, és eszedbe ne jusson folyamatosan méricskélni magad, és kínosan ügyelni a kilókra! :) Ha egy nullának érzed magad, akkor az a körülötted lévő emberekre is kihatással van és nem jó irányba! :) Sok sikert kívánok a boldog babaváráshoz!
33 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!