Normális, ha szépnek érzem magát, amikor babát vár?
Ezt érezheti rajtam a párom is?
Figyelt kérdés
Én teljesen megváltoztam. 21 hetes vagyok
Sosem voltam csunya,szép az arcom,az alakom is tök jó volt,ezt csak én nem akartam elhinni másoknak,kishitü voltam mindig,sokszor nem is éreztem jól magam a börömben.De mostanában olyan más minden,élvezem,hogy nö vagyok és szépnek látom magam életemben elöször,holott pár kilo már van rajtam és a pocim is látszik.A párom is olyan más velem,mintha még jobban odalenne értem és a szeretkezések is olyan másak,sokkal magabiztosabb vagyok
2008. júl. 2. 14:55
1/4 anonim válasza:
Miért ne lenne normális? Örülj neki és ezt látja rajtad a környezeted és a párod is. Én 17 hetes vagyok és például megpróbálok ruhákat is olyanokat venni, ami szexis, hogy tetszem a páromnak. Kell az az önbizalom terhesen, mert hát ott az a sok csinos, lapos hasú nő, miniben járó nő... :)
2008. júl. 2. 15:11
2/4 anonim válasza:
Irigyellek, mert én pont az ellenkezőjét érzem.
Előtte szép voltam, vékony, csinos. Most meg dagadtnak érzem magam és a régi ruháim közül egy se jön rám.
A szex is megromlott teljesen, mert a kedvelt pozitúrák kényelmetlenné váltak.
Szóval én kész csődtömegnek érzem magam.
De szerintem az a normális, ahogy te érzel, remélem a terhességed után is megmarad ez az érzésed és magabiztos leszel.
Boldog babavárást
29 hetes kismama
2008. júl. 2. 15:16
3/4 anonim válasza:
Szia!Nekem is azt mondja apárom minden kismama szép,de persze én is az előttem szólóval érzek együtt.Én nagyon sokat felszedtem 18kilót ,annyira nem látszik ,mert arányosan megy a dolog,de már lelkileg nagyon megvisel.Igaz eszek is rendesen meg már ugy vagyok vele ezt a pár hetet áteszem,mert rosszul vagyok ha nem ehetek,de egyszerűen rosszul vagyok magamtól.Akkora a hasam,hogy sokszor a bugyimat is nehéz felvenni nemhogy a nadrágomat.Vizesedek mint egy bálna és undinak érzem magamat.Egy cipőm sem jön fel,mikor esett az eső sírva fakadtam,hogy nem tudok mit felvenni..nagy nehezen sikerült találnom egy cipőt ami szorítva bár de rámjött...szóval én a helyedben örülnék nagyon és élvezném a háralevő heteket.Próbálom én is de már inkább nyűgös mint élvezetes.38hetes kismama
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!