Bocsánat a kérdésért, de aki terhes, az érezheti a saját vérének a szagát odalentről?
Ha valaki terhes, akkor érzékenyebb a szagokra.
Amit írtál, az elég furcsa, nekem elképzelhetetlen, vagyis én ilyesmit soha nem éreztem.
Tényleg fura a kérdésed.
Nos,lehet hogy érzel "szagokat" odalentről,de az valószínűleg nem vérszag,hisz ha vérzel akkor nagy valószínűséggel nem vagy terhes.
Valóban,terhesség idején érzékenyebbek vagyunk a szagokra.
De ha már a vérzésnél tartunk,amikor én anno menstruáltam,ha nagyon tele volt a betétem,én éreztem a szagát - pedig nem voltam terhes.
Lehetsz terhes...de ne a "szaglásodra" alapozz!
Sajnos nincs baba. Voltam dokinál. :(
3 FAJTA TESZT VERT ÁT!!
Kedves Kérdező!
Mikor kellett volna megjönnie? Mert ha csak pár napja, akkor még az orvos azért nem láthatta.... Vagy elküldött vérvételre?
Nekem 4 napos késésnél 3 pozi teszt ellenére semmit nem láttak az uh-n... mégis itt van a pocakomban Picúr
25 hetes km
Vért is vettek. És a mensi helyett pecsételő vérzésem volt ezért teszteltem, és ez már ahhoz képest a 14. napon történt. MIND ÁTVERT! Már azt se tudom milyen tesztet vegyek majd legközelebb, hogy hihessek neki! :(( És időn belül lett halvány pozi, most is látszik rajta a csík. :(( De kidobtam az összeset mérgemben!
35 mm-es tüszőt láttak, ami most nem nagyon bír megrepedni csak próbálkozik és ezáltal begörcsöltem ma regge iszonyatosan, el kezdtem inni a cickafarkfűteát, hátha segít.
hát nagyon sajnálom :( Akkor drukkolok hogy minél előbb helyrejöjjön a ciklusod, utána biztos jönni fog a kis Picúr is! Próbálj meg pozitívan hozzá állni és sikerülni fog :)
Drukk!
25 hetes km
Köszönöm a drukkolást. De én már most eljutottam arra a szintre, hogy elegem van! :( Másfél éve nem jön a baba. És ráadásul most még a tesztek is átvertek, pedig előtte soha nem volt pozi tesztem. :(
Kétségbe vagyok esve! A dokik nem segítenek akkor sem, ha valami baj van, mert mind azt mondja nekem, hogy nem szabad beavatkozni gyógyszeresen, meg tüszőrepesztő szurit se adnak, semmit!! Ha valami baj van a hormonokkal, akkor sem adnak semmit! Hogy lesz így gyerekem??? Szerintem SEHOGY! :(
Sajnálom!
Biztos, hogy jó helyen, megfelelő orvosoknál voltál?
Olyan nincs, hogy nem segítenek gyógyszeresen, ha arra van szükség.
Nem vagyok járatos a dologban, de szerintem ne hagyd annyiban, keress fel valami spéci meddőségi központot, ahol már nagyon sok nőnek tudtak segíteni teherbe esni.
(Esetleg nézz szét a Babaneten, a "fogamzás" kategóriában, sok topikban vannak babára vágyók, talán tudnak tanácsot adni, merre érdemes elindulni.)
Nem érdekel most már semmi. Ha nem lesz babám, akkor nem lesz. Úgy látszik nekem nem lehet.
Majd másban keresem a boldogságomat: állatkáim, bor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!