Bocs elore a kerdesert, nektek milyen a bimboudvara? Kicsit bepanikoltam,5 honapos pocakos vagyok
sziasztok
masodik babankat varjuk,anno elso terhessegemnel is eszrevettem,de most csunya mar....
szoval a jobb mellbimbom udvaran 2-3 a bal mellbimbo udvaron vagy 10-12 dudor van...ilyen kis pukik
szerintem eddig is volt,csak emlekszem,hogy anno megpiszkaltam.megnyomtam az egyiket,mert nem tudtam mi az es mintha azmiatt lenne most tobb
kicsit erzekeny is,de csak a bal oldalon...nem jon belole semmi,inkabb nem is piszkalom,de a jobb oldali meg alig ilyen
elotejem van mar.. osszefugghet?
ti tapasztaltatok ilyet?
mi ez?
Szia!
Ne aggódj, ez normális! :) Még a szoptatás alatt is ilyen volt nekem, de aztán elmúlt mind. Mirigyesebb lesz ilyenkor az egész terület, sőt nekem volt, hogy azokból is csöpögött a tej. Úgyhogy ne aggódj, nem nőtt plusz mellbimbód :DD
További jó babavárást. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!