Bocsi a kerdesert, de nektek milyen folyasotok van es hany hetesek vagytok?
Figyelt kérdés
Volt egy fertozesem, amire kaptam gyogyszert es elmult. Aztan kb. Ra egy hetre szerintem ujra elojott... Vagy nem tudom. 32 hetes vagyok2011. febr. 22. 18:08
1/5 Alinaaa válasza:
szia. en 21 hetes vagyok. volt egy gombás fertőzésem rögtön a terhességem elején, megkellett varni a 2.trimesztert. es adott rá a doki valamit. aztán teljesen eltűnt a folyásom is. Pár hét és vissza jött a folyás, de már nem volt gombás(azt látni rajta), most voltam dokinál és azt mondta, hogy van folyásom(normál fehér), de a terhesség alatt több szokott lenni, mármint a folyás. ha a dokid nem mondja szerintem nincs gond.:)
2/5 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt. Meg egy tenyesztest ugyis csinal majd a doki a 35. heten, es ha van valami akkor kikezeli.
2011. febr. 22. 19:32
3/5 anonim válasza:
Szia!Én 31 hetes vagyok és fertőzésem van!Kaptam rá antibiotikumot és már elmúlóban van
4/5 anonim válasza:
Második babát várom,most 20 hetes vagyok. De eddig nem volt fertőzésem az elsővel sem. Folyásom az viszont van mindenféle:S Bő vizes,nyúlós,ilyen-olyan:D Rózsaszíneztem is egyik együttlétünk után,ami elsővel nem volt,de másnap már el is múlt. Terhességgel jár sajnos:S Ha nincs különösebb panaszod vagy szagtalan(bocs),akkor minden ok.
5/5 anonim válasza:
20:37-es vagyok!
Utolsó ezzel nem értek egyet ha szintelen szagtalan minden oké hétvégén ez miatt kórházba kerültem semmi bajom nem volt eddig folyásom volt de szintelen szagtalan szombaton pedig zöld folyással keltem és bementünk a kórházba és fertőzésem van!Pedig se szaga se szine nem volt előtte nem csipett nem égetett nem viszketett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!