Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen folyásotok van? Bocsi...

Milyen folyásotok van? Bocsi a kérdésért.

Figyelt kérdés
2010. jan. 15. 21:33
 1/8 anonim ***** válasza:

nekem a doki szerint nincs folyásom, hát szerintem meg van:P de nem vészes, fehéres, szagtalan, neked milyen van?

hány hetes terhes vagy?

24 hetes km

2010. jan. 15. 21:43
 2/8 A kérdező kommentje:
33 hetes vagyok, és fehéres, szagtalan, és néha több, mint normál esetben lehetne,vagy kellene. Meg olyan eléggé folyós. De csak pár napja van. Szerdán megyek az orvosomhoz, majd feldobom neki a kérdést, csak hát eléggé kellemetlen.
2010. jan. 15. 21:45
 3/8 anonim ***** válasza:

azt tudom, hogy kellemetlen, van amikor nekem is több van, és nekem is folyós:s mondjuk nekem főleg akkor ilyen, amikor meg kellene jönnie...

tisztasági betétet nem használsz? van akinek használ a komfort érzésben...

2010. jan. 15. 21:51
 4/8 A kérdező kommentje:
használok,igen, carefree-t, illatosat,mert tényleg jobb azzal, csak na :) ne lenne :) meg használok laktacid feminát is. De gondolom ez várandósággal jár.
2010. jan. 15. 22:06
 5/8 anonim ***** válasza:
2010. jan. 15. 22:41
 6/8 anonim ***** válasza:
A terhesség előttinél bővebb, fehér, szagtalan folyásom van, nem viszket, nem csíp. Napi két tisztasági betéttel kordában tudom tartani. Úgy tudom, terhesség alatt normális a bővebb folyás, és még egészséges is, mert kisodorja az esetleges kórokozókat a hüvelyből.
2010. jan. 15. 22:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia!Én 14 hetes vagyok!És a terhesség eleje óta fehér nyúlós folyásom van!3 doki látott és mind azt mondta ,hogy normális!Nem viszket,nem ég,nincs szaga!Azt mondták a dokik,hogy nem vagyunk egyformák!!!
2010. jan. 16. 08:13
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2010. jan. 16. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!