Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamaként szépnek és nőisesn...

Kismamaként szépnek és nőisesnek maradni? Bővebben lent?

Figyelt kérdés
Ki hogy van vele,mennyire volt vagy nehéz most nőiesnek és csinosnak maradni?Ki milyen prkatikákat vetett be?Mi az ami bejött nektek?Jöhet minden!
2010. dec. 16. 14:48
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Vettem egy pocaktoldásos kismama leggingset a h&m-ben 5000,- ért ezt szoktam felvenni virágos blúzzal meg v kivágású felsőkkel és nyaklánc meg ékszer mehet hozzá magassarkú csizmával hordom.

a többi farmert ami sportos majd bandázzsal hordom. ahhoz elég egy csinos de tiszta felső is pl. vásárolni

van harisnyám is pocakos azt majd tavasszal. szoknyát még vadászok mert nyárra is kell ...

Nem szoktam napi szinten kiöltözni ezért elég egy farmer a pocis változatból - van még 5 sima- csini felső kb 4-5 db van c&a-ból.

Sminkelni nem szoktam a hajamat növesztem néha elég esetlenül áll sajnos hajráf v. hajpánt van meg néhány bizsu.

2010. dec. 16. 14:55
 2/19 anonim ***** válasza:

Első terhességemnél nagyon sokat híztam. Egész nap aludtam és ettem (veszélyeztetett terhesség). Utáltam magam a tükörben és ezért nem is foglalkoztam magammal. Slampos lettem. Most a 2. terhességemet 56 kg-al kezdtem 168 cm-hez, és a kisfiam mellett egy perc időm sincs leülni. Most 4 hónaposan 2 kg-ot híztam. Most tetszem magamnak, és ezt mások is észreveszik. Szerintem az a lényeg, hogy te szépnek lásd magad a tükörben, és akkor a környezeted is azt veszi majd észre. :)Nincs, csak 3 téli kismamanadrágom, mert nincs rá túl sok pénzem, viszont olcsóbb kiegészítőket (fülbevalók, nyakláncok, karkötők)gyakran vásárolok, a felsőim színeivel harmonizálva. Szeretem az áttetsző körömlakkot, a pasztell színű sminket. A hajam hosszú, szőkésbarna. Hajmosás után habot bele, majd félig megszárítom és felcsavarom egy fogatban, úgy, hogy maga a hajam a hajcsavaró. Tulajdonképp megfogom lófarokban, és csak tekerem, míg a fejem tetejére nem tudom erősíteni. Reggelre gyönyörű loknik viselője leszek. :)Legtöbbször magassarkú cipőt viselek, ami azért kényelmes. (max. 5 cm sarok) Testápoló, arckrém, parfüm alap minden nap. És persze a fogmosás! És ne hagyd, hogy kifogás legyen a nagy pocak a szőrtelenítés elhagyására! :)

Hát, én ezektől érzem jól magam. :)

2010. dec. 16. 15:00
 3/19 anonim ***** válasza:

Nekem be kellett vásárolni csinos szép ruhákat az első gyereknél, mert az irodába kellett.

Így ugyan úgy öltöztem terhesen is.

Most a másodikkal, nagyon sokáig azokat a ruháimat hordtam amiket a gyerekek előtt hordtam. Sportosan, elegánsan, Nőiesen öltözködtem eddig.

Most egy hete, "lerobbantam" és sajna ez belülről jön, így sajna nagyon lepukkantam.

2010. dec. 16. 15:01
 4/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm,pont ilyeneket vártam :) Azért jöhetnek még :)
2010. dec. 16. 15:02
 5/19 anonim ***** válasza:

Én szebbnek látom magam,mint valaha:D

Igaz még nincs akkora pocak és én mindig farmer párti voltam,így abból kettő kismamás,meg csini felsők, csizmával.Hajfestést,szőrtelenítést igyekszem nem hanyagolni.Ja és a cickóim szépen nőnek,és lehet meg leszek szólva, de "kipakolom",ha már vannak:D Ja meg a kiegészítők,én nagyon nagy fülbevaló mániás vagyok,így abból,bármikor képes vagyok újat venni:)

Meg mosolygok sokat,és csodaként gondolok arra,hogy növekszik bennem valaki,akkor is,ha éppen már vagy két órája hányingerem van. (sajna ez nálam nem múlt el az első trimeszterrel)

2010. dec. 16. 15:11
 6/19 anonim ***** válasza:
Szerintem csinibb és nőisebb és szexibb vagyok :))) ráadásul szerény is...nem híztam sokat ,szép maradt a pocim.....uh én jól érzem magam :))
2010. dec. 16. 16:02
 7/19 anonim ***** válasza:

szia!

Hát én nagyon hiú voltam terhességem előtt is, úgyhogy most is figyelek magamra. Annak ellenére, hogy 32. hetes terhes vagyok de már 15 kg-t híztam! Figyeltem az étkezésre is de hormonkezelés alatt álltam így jöttek a kilók, ha akartam, ha nem.

Én varrattam magamnak kismama ruhákat és vettem 2 kismama farmert is. Összesen kb. 8-10 kismama nadrágom és szoknyám van+ kb. 10 db vékonyabb és vastagabb felső. A felsőim általában nem kismama felsők, csak sima hosszított felsők mert azokat tudom hordani terhesség után is egy övvel vagy csak úgy, mert nyúlnak és szépen felveszik az alakot.

Sminkelni mindig sminkelem magam ízlésesen, hajam mindig ápolt stb. Ma napig dolgozom napi 8-10 órában+ házimunka, de arra mindig szakítok időt, hogy jól érezzem magam. Hiába nem vagyok nádszál de a férjem is és a környezetem is mindig megdícsér és ez jó érzés:) Szeretek így is nő lenni és büszke vagyok a hatalmas pocakomra:)

Ápolom a bőrömet is kenem rendszeres különféle olajokkal és masszírozom otthon magam reggelenként a zuhany alatt.

Szóval én remekül érzem magam:)

2010. dec. 16. 16:44
 8/19 anonim ***** válasza:

Még terhesség előtt fogytam elég sokat, most az akkori felsőimet simán tudom hordani, nagyon szépen állnak. Kismama nadrágot egy szépet vettem, ehhez variálom a felsőimet. Ezek csinos darabok, a munkahelyemre ilyenek kellettek.

Ha csak vásárolni megyünk, akkor kismama farmer, csinos pulcsi, csizma, cipő, enyhe smink.

Tegnap voltam a cégem karácsonyi party-ján, annyira jól esett, hogy kiöltözhettem. De a legjobb érzés az volt, hogy pocakos kismamaként is leöltöztem jó néhány slampos és igénytelen kolléganőt, mindenki dicsért, hogy milyen csinos vagyok.

Körömápolás, krémezés, hajmosás, fogápolás mindig van, néha elbliccelem a szőrtelenítést. :)

2010. dec. 16. 16:48
 9/19 anonim ***** válasza:
En mar nem ferek bele a kismama nadragjaimba sem igy legginst hordok hosszu felsokkel(ilyenkor vmi divatos ovet teszek a mell ala,pocak fole vagy pocak ala csipore)vagy ruhakat es csizma.hosszu nyaklancok,ekszerek.Nagy titok/fortely...mindel nagyobb a kiegeszito(pl karperec,gyuruk,hosszu nyaklanc,nagy taska)annal kisebbnek/vekonyabbnak latszol te magad:)38hetesen hatalmas pocakkal mar muszaly ilyenekre gondolni:)Jah es sminket minden nap hordok meg akkor is ha nem megyek sehova,most meg a vegen mar szinte muszaly is mert nagyon megvisel nehez az utolso honap es eleg ramatyul faradtan nezek ki nelkule....Kellemes babavarast mindenkinek!!!!
2010. dec. 16. 17:18
 10/19 A kérdező kommentje:

Megnyugtató mennyi csini és igényes kismama van :) Én még csak félidős vagyok,most kezdett igazán nőni a poci,de nagyon hiú is,és szeretnék csinos,nőies maradni!

Jöhetnek még tapasztalatok,fortélyok.(pár nagyobb méretű nyakláncot be is szerzek mihamarabb:)

2010. dec. 16. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!