Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamaként szépnek és nőisesn...

Kismamaként szépnek és nőisesnek maradni? Bővebben lent?

Figyelt kérdés
Ki hogy van vele,mennyire volt vagy nehéz most nőiesnek és csinosnak maradni?Ki milyen prkatikákat vetett be?Mi az ami bejött nektek?Jöhet minden!
2010. dec. 16. 14:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Legutolso vagyok.Egy par otlet:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. dec. 16. 18:15
 12/19 anonim ***** válasza:

Elozoket nem lehet megnyitni,talan ez konnyebb:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. dec. 16. 18:20
 13/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a képeket.Nagyon szép és csini kismama vagy!Mikorra várod a picurt?Azt bánom egy picit,hogy én szinte csak hideg időben vagyok állapotos.Így picit nehezebb.Leggingben nem fázol?
2010. dec. 16. 19:04
 14/19 anonim ***** válasza:
Dec.31-re vagyok kiirva es Izraelben elek,itt meg mindig +10korul van de otthon tuti befagyna a -10ben.Leggings es csizma mert mar semmi nadrag nem jo ram:( venni meg erre a ket hetre mar nem akarok...Minden jot es kellemes babavarast!!!
2010. dec. 16. 19:12
 15/19 A kérdező kommentje:
Neked is :) Kitartás!Már nincs sok hátra :)
2010. dec. 16. 19:46
 16/19 anonim ***** válasza:

Már elég sok mindent leírtak, ezért az én tanácsom csak a sminkeléssel kapcsolatos. Ahogy közeledik a szülés napja, sok kismama arca megváltozik. Valahogy mások lesznek a vonások, esetleg fel is puffadnak (én pl. puffadok).

Ezért érdemes átgondolni, jól áll-e még a régi, bevált, kedvenc sminktechnika, vagy valami más jobban állna. Ugyanez vonatkozhat a hajviseletre is.

2010. dec. 18. 12:11
 17/19 anonim ***** válasza:

Igyekszem nem sokat felszedni, mert szülés után is ki szeretnék nézni valahogy, bár a hízás mértékét a terhesség is befolyásolja-mindegyik más, ezt is tapasztalat, most talán szerencsésebb vagyok.

Sminkelek, és igyekszem nőiesen öltözni-hosszított pulcsik, felsők, hosszú szárú csizma, leggings...stb-valahogy így.Hajam, körmöm, bőröm rendezett.

2010. dec. 18. 17:44
 18/19 anonim ***** válasza:

Hű, visszagondolva: tök csinos kismama voltam, már önmagamhoz képest, csak ezt akkor nem vallottam be magamnak. Alapban dagi vagyok (173 cm-hez 80 körüli kg), de szerencsére egy grammot sem híztam a terhesség alatt (9 kg jött fel, de mind le is ment, sőt, szülés után egy hónappal kevesebb voltam mint a terhességem előtt).

Végig a rendes nadrágjaimat hordtam, a Brendonban vettem két "bandázst", azokat húztam a derekamra, hogy ne látszódjon, hogy a cippzárt nem húztam fel. Így végre hordhattam azokat a rövid, nőies pólókat, topokat, amiket amúgy nem, mert kilógott belőlük és fázott a derekam. Továbbá, a gömbölyű pocak miatt eltűntek a hasamon a hurkák, kifeszült a bőr, úgyhogy bátran vettem fel szűk felsőket.

2010. dec. 18. 20:33
 19/19 anonim ***** válasza:
Kismamaként még megy,pláne ha első gyerek.Utána már kevésbé.Én fodrászhoz és pedikűröshöz elmentem.Komplett ruhatárat nem vásároltam,de 2 kismamanadrág és pár nagyobb felsőm volt,persze olyanok amiben nézek is ki valahogy.A magassarkút elhagytam,nem is tudtam volna hordani.A szülés után sokáig nem jutott magamra időm,de nem is tartottam fontosnak.Olyan 3-4 hónap után kezdtem próbálgatni a régi ruháim és mentem először fodrászhoz.Nem erőltettem meg magam,mert tudtam hogy jönni fog a kistesó,újabb fogyás-hízás,rossz közérzet,csíkok,stb.Majd ha meglesz a második baba is,igyekszem visszanyerni a formámat.Mert az most nincs:(
2010. dec. 18. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!