Kismamaként szépnek és nőisesnek maradni? Bővebben lent?
Már elég sok mindent leírtak, ezért az én tanácsom csak a sminkeléssel kapcsolatos. Ahogy közeledik a szülés napja, sok kismama arca megváltozik. Valahogy mások lesznek a vonások, esetleg fel is puffadnak (én pl. puffadok).
Ezért érdemes átgondolni, jól áll-e még a régi, bevált, kedvenc sminktechnika, vagy valami más jobban állna. Ugyanez vonatkozhat a hajviseletre is.
Igyekszem nem sokat felszedni, mert szülés után is ki szeretnék nézni valahogy, bár a hízás mértékét a terhesség is befolyásolja-mindegyik más, ezt is tapasztalat, most talán szerencsésebb vagyok.
Sminkelek, és igyekszem nőiesen öltözni-hosszított pulcsik, felsők, hosszú szárú csizma, leggings...stb-valahogy így.Hajam, körmöm, bőröm rendezett.
Hű, visszagondolva: tök csinos kismama voltam, már önmagamhoz képest, csak ezt akkor nem vallottam be magamnak. Alapban dagi vagyok (173 cm-hez 80 körüli kg), de szerencsére egy grammot sem híztam a terhesség alatt (9 kg jött fel, de mind le is ment, sőt, szülés után egy hónappal kevesebb voltam mint a terhességem előtt).
Végig a rendes nadrágjaimat hordtam, a Brendonban vettem két "bandázst", azokat húztam a derekamra, hogy ne látszódjon, hogy a cippzárt nem húztam fel. Így végre hordhattam azokat a rövid, nőies pólókat, topokat, amiket amúgy nem, mert kilógott belőlük és fázott a derekam. Továbbá, a gömbölyű pocak miatt eltűntek a hasamon a hurkák, kifeszült a bőr, úgyhogy bátran vettem fel szűk felsőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!