Anyukák! Ti beleegyeznétek, hogy a szüleitektől kapjátok meg a fizetésetek összegét, és ne menjetek vissza dolgozni?
A szitu: Nem tudnátok ketten kigazdálkodni a GYED utáni otthonlétet számodra, mert a férjetek fizetéséből nem él meg normálisan egy 3 fős család, de visszamenni sem akarnátok dolgozni a gyerek miatt, és a szüleitek felajánlanák, hogy fizetik nektek a kívánt összeget, míg vissza nem mentek majd (évekig is).
A szüleiteknek ebben a példában nem okozna ez gondot és maguktól ajánlották volna azért, hogy ne legyen mókuskerék az életetek még egy darabig.
Elfogadnátok?
Nekem speciel az is ciki ha én nem akarok dolgozni és a férjem tart el, de aki sok gyerek miatt nem tud ott érthető. 3-4 gyerek mellett a nőnek is távol lenni 8-10 órát otthonról nehéz.
De 1 (!) gyerek mellett mi a frászért ne tudnál ÉVEKIG dolgozni? Eleve 3 evesen oviba megy. Otthon vakarnád a segged a szüleid és a férjed pénzén mert csak? Szerintem ez szánalmas.
Elfogadnám persze. De jó, hogy a szüleid tudnak támogatni és nem Neked kell őket.
Ha nekik ez nem okoz gondot, mert olyan jól állnak. Dolgozhatsz még eleget életedben. A gyereknek sokkal jobb ha veled van, mint a bölcsiben. Sok gyerek még 3 évesen se érett az óvodára, olvass utána.
Vagy mehetsz gürizni és utána rohanhatsz a bölcsibe majd a boltba és vacsorát készíteni, a gyerekeddel lesz 20 perc divatosan szólva MINŐSÉGI időd, de erre legalább büszke lehetsz majd még ha beledöglesz is. Amúgy meg nehogy már a gyakorin kapott vélemények alapján dönts. Férjed mit szól hozzá?
Kérdező, ha nem látod a különbséget egy család közös megegyezése és működése, valamint aközött, hogy anyukád meg apukád ad neked zsebpénzt, mert ti ketten nem vagytok képesek az egyetlen, 2+ éves gyereketeet és önmagatokat fenntartani normális módon, akkor felmerül a kérdés ...
gyereknek gyerek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!