Lányok ti gyerek korotokban voltatok rosszak? És ha igen kaptatok e ki szüleitektől és ha igen hogyan? Kort irjatok
Nem tudom, mit nevezel rossznak. Szerintem nem igazán, persze az anyja szerint kb. mindenki :)
Nem kaptam ki, anyám és szerintem is rossz módszer az. Nálam tuti nem jött volna ki jól...
Egyetlen egyszer húztam ki ugy igazan a gyufat, mikor eltuntem a barátnőmmel kb 12 évesen. Elmentünk a környéken sétálni, megbeszéltük apuval, hol leszünk. A barátnőmétt közben megjott az anyukája, mi pedig elkóboroltunk, apunak meg égett az arca, hogy nem tudja, hol vagyunk. Tök érthető, én is kilennék, ha az enyém csinálná :D sallert nem kaptam ekkor sem, meg soha. Viszont nagyon leszidott, iszonyú rossz volt látni, mennyire mérges rám...
mindig tudtak rank verés nelkul is hatni a szüleink, sose volt ebből gond. Nekem keteves a kislányom, en sem tervezem csapkodni. Valahogy nem hiszem, hogy az ütés bármire megoldás... az inkabb a szülő tehetetlen dühének megnyilvánulása. Rombolja a tekintélyt.
Más is tett fel ilyen kérdést itt gyakori kérdésen
akkor ö is perverz ?
Elég mafla gyerek voltam, nem voltam rossz. Esetleg rágtam a mama fülét, hogy bontson föl egy befőttet soron kívül.
Ha nem ettem meg a főzeléket, mert fájt a torkom meg a nyelés, akkor becsuktak a fürdőbe, amig meg nem ígértem, hogy megeszem.
Vagy elosztogattam a babámat, mert féltem tőle. És az anyunak vissza kellett kérnie a szomszédoktól.
Biztos azért nem kaptam ki, mert aztán úgyis meg kellett gyónni, és a penitenciát meg leimádkozni.
Vén szatyor vagyok, a 60-as években voltam kislány.
Az iskolában, ha órán fecsegtem, akkor tele kellett írni egy oldalt, hogy "Nem fogok fecsegni, nem zavarom az órát". De szépen kellett írni. És mártogatós tollal, a tintásüvegbe mártogatva, és itatóspapírral leitatva. Azt nem tudom, hogy akinek pacás lett, újra kellett-e írnia. Mondjuk a fiúknak, akiknek azt kellett írniuk, hogy "nem verekszem".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!