Nincs szex mindig vissza utasít a feleségem amióta gyerek van. Mit tegyek h ne utasítson vissza? 28 f, feleségem 27
Buktad, innentől lejtő.
Ha többet segítesz persze munka mellett, akkor se lesz több kedve. Már anya-módban van és nem érdekli a szex. Ennek nem sok köze van a fáradtsághoz, ez hormonális annak érdekében, hogy minél több időt fordítson az utódra.
Majd valamikor pár év múlva visszaszállingózik a kedve (persze töredéke a korábbinak), de addigra már beleuntál a sok "fáj a fejem, fáradt vagyok, meghallja a gyerek"-be.
Csak anyaként tekintesz rá, vagy nőként is? Szoktad dicsérni, szoktál vele "huncutkodni"? Tudod akár van gyereke egy nőnek, akár nem, ha nem veszed számba nőként, ha nem érzi nőnek magát melletted, ha nincs szenvedély, akkor nem is fogja akarni az együttlétet. Ehhez nem kell gyerek. És egy nőnek anyaként még nehezebb dolga van nőnek éreznie magát, hisz megváltozott a teste, nem érzi már olyan vonzónak magát, viszont sokszor én nem látom a férjek részéről azt, hogy ugyanakkor ezen segítenének, hogy ne érezze így magát a feleség.
Illetve sajnos sok nő nem veszi észre azt sem, hogy attól, hogy van már gyerek, a férj attól még ott van, ugyanúgy neki is szüksége van törődésre, nem csak a babának. És attól, mert valaki anya lett, még nem szűnt meg nőnek létezni.
A dolog lényege, hogy üljetek le, beszéljétek meg, hogy mit és hogyan tovább, mert így csak tönkre fog menni a házasságotok. Szerintem lehet, hogy mindkettőtökben van hiba, mind a két oldalon találnátok igazságot, de ez csak közös erővel megy.
Magam is anyuka vagyok, szóval tudom, hogy miről beszélek. Bár nekem a szexel szerencsére gyerek mellett sincs gondom, mert szeretem és csinálom is, de nem mindenki van vele így. Viszont annak is lehet oka. Szóval beszéljétek meg.
Ki kell zökkenteni a monoton feladatokból.
Találj ki kreatív randikat. Otthon, fektetés utánra például. Vagy reggelre mielőtt munkába mész. Ha nagyobb lesz a gyerkőc, kérjetek segítséget családtagtól, vigyázzon a kicsire amíg elmentek moziba vagy ebédelni. Bármi.
Lepd meg valami finomsággal, nézzetek meg egy filmet. Főzz valamit ha tudsz. Kell hogy magatokkal is foglalkozzatok.
Ha nincs randi, nincs foglalkozva a szerelemmel, akkor egy idő után ellaposodik minden.
Tessék ötletelni! Mivel most kettőtök közül te vagy éberebb, ebben most te tudsz segíteni.
Nekem is lezuhant a libidóm a szülés után. Tudom magamról, hogy ráuntam az egészre. De amikor x időnként van egy privát randink (akár csak egy pohár bor az erkélyen), felfrissül a kapcsolatunk és észrevesszük a másikat: te jó ég, hiszen én szeretlek és vonzódom hozzád! Figyelni kell erre.
Üdv a "döglött hálószobák" népes táborában.
Itt mindent elmondanak majd ezzel kapcsolatban,főleg azt hogy ilyenkor aztán mindig a férfi lesz a hibás mert biztos nem segít(csak dolgozik szóval lustul),nem türelmes és úgy alapvetően is hogyan képzeli azt,hogy szexre ácsingózzon?
Részvétem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!