Szexel a gyerek, hogy kezelitek?
Füldugóval alszom, semmit se hallok.
Inkább azt remélem, hogy ők se hallanak minket.
Kicsi gyermekeim vannak (4 éves a fiam, 2,5 éves a lányom), még nagyon nem aktuális nálunk ez a téma, de ha belegondolok a helyzetbe, azt hiszem, zavarna, bár természetesnek venném, hogy szexuális életet élnek, mégis...sőt, igazából most még bele sem tudok gondolni, annyira kicsik. El sem tudom képzelni, hogy az a két kis ártatlan gyermek egyszer majd megnő, és büdös lábú kamasz lesz😃
Remélem, bensőséges marad Velük a kapcsolatom, és akkor pironkodás nélkül megkérhetem majd, hogy vegyék picit halkabbra. De húúú, ez most még nehéz témának tűnik.
Nekünk is kicsi a gyerek, most egy éves, csak próbálok készülni a jövőre, a mi egyenlőre még nagyon elképzelhetetlen, és nehéznek tűnik.
De minden esetre szeretném, ha bármit meg tudna beszélni velem, és nem lenne tabutéma a dolog.
én azt gondolom, hogy nálunk ezért nem engedte soha édesapám, hogy akár az én párom, akár nővérem párja nálunk aludjon. még hogy az ő kislányait 2 ajtóval arrébb valaki meg... ?!?!
páromnál bármikor maradhattam éjszakára, de otthon szigorúan legkésőbb 20:30kor szólt apu, hogy szerinte most már késő van, ideje hazamenni.
most egy 7éves fiam van, és el sem tudom képzelni a helyzetet, hogy majd nőt hoz haza. egyenlőre velem alszik, és a tervei között az szerepel, hogy én leszek a felesége :D
Mondjuk igen ,egy apának, akinek lányai vannak, hiába nyilvánvaló, nehéz lehet...
Meg egy anyának is érdekes szitu... Hát érdekes téma ez. Természetes, de mégsem, vagy nem tudom hogy mondjam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!