Szexel a gyerek, hogy kezelitek?
Az a lényeg, hogy ezt a helikopterkedést legyőzze az ember, amikor eljön az ideje. Inkább legyenek együtt otthon a gyerekek, mintsem az esztelen tiltás miatt kocsiban, erdőben vagy havernál kelljen megoldaniuk kutyafuttában.
Ez is a bizalmi kapcsolat része.
Teljesen egyetértek, inkább otthon, biztonságban, mintsem galiba legyen.
Meg inkább beszéljen meg velünk dolgokat, minthogy hülyeségeket.
Engem biztosan hallott már apu, ugyanis az ágyam annyira recseg, nyikorog, hogy nehéz lenne eltitkolni. Sosem csinált ügyet belőle: Bekapcsolja a tévét, zenét. Ahogy fordítva is előfordult: A szülők ágya rugózott nagyon, én tévé be, hang fel, és meg is van oldva.
Nyilván nem akarja az ember hallani, tudni, de egyrészt felnőttek vagyunk mind, másrészt ez mindannyiunk otthona, így élheti benne a kis életét. Amíg ez egy ágynyikorgásban merül ki, addig erre mindenki legyint.
N
Mer' nehogy má jó legyen neki! Ha anyukát nem kettyintik meg, és ettől ilyen merev, akkor majd a gyereknek lehet?!
Frászt! Ha az én tehenem megdöglött...
Üdv,
Egy Boldog Ribizli
Szerintem beteges dolog, ha egy szülő az egyéves gyereke kapcsán ilyeneken rágódik.
Ha ugyanezt a kérdést 15 év múlva tennéd föl, akkor érteném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!