Mennyire van esély ilyen pasit találni?
Semmi kedvem nincs a házassággal, hosszútávú párkapcsolattal járó problémákhoz, mert valljuk be, szinte csak az van vele. A környezetemben is rengeteg a válás, megcsalás, nekem semmi kedvem ilyen dolgokon stresszelni, me megfelelni az ezzel járó elvárásoknak. Szívesen szülnék úgy gyereket(majd kb 5 év múlva), hogy ismerné az apját, együtt tartanánk el, látná is őt, de nem élnénk együtt, nem lennénk egy pár.
Szerintetek erre sok pasi nyitott lenne?
21L
Nem. EGy pasi vagy a gyerekével és feleségével szeretne élni, szóval családot akar, vagy véletlenül sem akar gyereket.
"nekem semmi kedvem ilyen dolgokon stresszelni"
Miért gondolod, hogy te is így járnál? Nincs a környezetedben hosszú évek-évtizedek óta együtt élő házaspár? Miért nem velük példázódsz??? Miért pont az elváltakkal? Miért gondolod, hogy csak a probléma van a párkapcsolattal??? Ezek szerint te még nem találtál megfelelő párt.
Ja, az anyaság is egy "hosszútávú kapcsolat". rengeteg felelősséggel, lemondással, és boldogsággal!
Gondolom foleg a sajat korosztalyod alapjan latod ezt ami nem csoda.. altalaban nem 18-21 evesek allapodnak meg :D
Bar en 22 evesen szulten 21 evesen hazasodtam parom akkor 27 volt, de erdekes nem valtunk el semmi bajunk. Megvagyunk es a vilag osszes kincséért sem adnám őt senkinek!!
32N
Remélem, hogy nem!
Bármennyire is fura, egy gyereknek szüksége van az apjára is! Aki este elkergeti a szörnyet az ágy alól, buborékot fúj fürdetés közben, meg tudja pörgetni, biciklit javít, pókot fog, eléri a szekrény tetejét, kinyitja a befőttes üveget, meg úgy általában: ő a legerősebb a világon!
Ezt egy vasárnapi apuka, aki azt se tudja, hogy mi a gyerek kedvenc étele, és mikor megy este aludni, soha nem fogja tudni megadni.
A másik: magadnak akarsz gyereket, a pasi csak sperma donor. De a gyerektartást fizesse és látogassa? Na, ilyen pasit, aki ezt önként és dalolva vállalja: nem fogsz találni. Egyszerűen szexelj védekezés nélkül, és a pasi azt se tudja, hogy van egy gyereke. Kevesebb a jogi bonyodalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!