Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyire van esély ilyen...

Mennyire van esély ilyen pasit találni?

Figyelt kérdés

Semmi kedvem nincs a házassággal, hosszútávú párkapcsolattal járó problémákhoz, mert valljuk be, szinte csak az van vele. A környezetemben is rengeteg a válás, megcsalás, nekem semmi kedvem ilyen dolgokon stresszelni, me megfelelni az ezzel járó elvárásoknak. Szívesen szülnék úgy gyereket(majd kb 5 év múlva), hogy ismerné az apját, együtt tartanánk el, látná is őt, de nem élnénk együtt, nem lennénk egy pár.

Szerintetek erre sok pasi nyitott lenne?

21L

2017. szept. 7. 09:58
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
59%

"Max 1-2 évig tart a boldogság, utána unalmas a szex is egymással, egyre több a veszekedés...Ha ez olyan egyszerű lenne, nem lenne annyi megcsalás, válás stb. Szóval én inkább megelőzném ezt :D"

Édes csillagom, ha neked 1-2 év után jön az uncsi szex meg a veszekedés, akkor nincs miről beszélni. A kamaszrománcoknak vajmi kevés köze van a kiegyensúlyozott, boldog, felnőtt párkapcsolatokhoz.

Csak, hogy meglepjelek: az uncsizás meg a veszekedés az nem olyasvalami, ami "jön". Ahogy a felnőtt létben sem történnek a dolgok, hanem tesszük és kialakítjuk azokat.

Nem, ne hidd el, és pontozz le. :) Több, mint 15 éve élek boldog, veszekedésmentes, nem uncsi házasságban, sőt, senki nem csalt meg senkit.

2017. szept. 8. 10:26
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

De, hiányt szenvedtél. Azt, hogy így vélekedsz a házasságokról, fogalmad sincs, hogy ez nem normális. Ez a te törésed a szüleid válása miatt. A csonka család átka.

2017. szept. 8. 10:27
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

" nem érzem azt, hogy bármilyen téren is hiányt szenvedtem volna, csak azért, mert apumat nem láttam minden nap"

Nem érzed, pedig itt van az eredménye.

2017. szept. 8. 11:06
 24/24 anonim válasza:
59%
Sziasztok! Pár kérdés. Egyke vagy? Szülők hogy neveltek? Ha elkényeztettek esetleg egyke vagy már bocs csak érdeklődöm nem vádaskodom akkor lehet te nem tudsz az emberekhez toleránsabb lenni azt meg értem. Az ember gyermeknek van a leg nagyobb az esélye a túlélésre hiába áll lábra pl a zebra születése után lábra. Azért mert van két egymást szerető szülő jobb esetben. De most hogy le írtam tapasztalhattad közeledben azt hogy nincs együtt a család.
2017. szept. 8. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!