Mennyire van esély ilyen pasit találni?
Semmi kedvem nincs a házassággal, hosszútávú párkapcsolattal járó problémákhoz, mert valljuk be, szinte csak az van vele. A környezetemben is rengeteg a válás, megcsalás, nekem semmi kedvem ilyen dolgokon stresszelni, me megfelelni az ezzel járó elvárásoknak. Szívesen szülnék úgy gyereket(majd kb 5 év múlva), hogy ismerné az apját, együtt tartanánk el, látná is őt, de nem élnénk együtt, nem lennénk egy pár.
Szerintetek erre sok pasi nyitott lenne?
21L
"Max 1-2 évig tart a boldogság, utána unalmas a szex is egymással, egyre több a veszekedés...Ha ez olyan egyszerű lenne, nem lenne annyi megcsalás, válás stb. Szóval én inkább megelőzném ezt :D"
Édes csillagom, ha neked 1-2 év után jön az uncsi szex meg a veszekedés, akkor nincs miről beszélni. A kamaszrománcoknak vajmi kevés köze van a kiegyensúlyozott, boldog, felnőtt párkapcsolatokhoz.
Csak, hogy meglepjelek: az uncsizás meg a veszekedés az nem olyasvalami, ami "jön". Ahogy a felnőtt létben sem történnek a dolgok, hanem tesszük és kialakítjuk azokat.
Nem, ne hidd el, és pontozz le. :) Több, mint 15 éve élek boldog, veszekedésmentes, nem uncsi házasságban, sőt, senki nem csalt meg senkit.
De, hiányt szenvedtél. Azt, hogy így vélekedsz a házasságokról, fogalmad sincs, hogy ez nem normális. Ez a te törésed a szüleid válása miatt. A csonka család átka.
" nem érzem azt, hogy bármilyen téren is hiányt szenvedtem volna, csak azért, mert apumat nem láttam minden nap"
Nem érzed, pedig itt van az eredménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!