Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nincs szex mindig vissza...

Nincs szex mindig vissza utasít a feleségem amióta gyerek van. Mit tegyek h ne utasítson vissza? 28 f, feleségem 27

Figyelt kérdés
azt mondja fáradt ,álmos,nincs kedve
2018. febr. 19. 18:20
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
58%
Tényleg vele beszéld ezt meg inkább. Ne csak a szexet, mindent, hogy miért veszi ki a porszívót a kezedből, hogy miért nem enged segíteni. Nekem terhességgel nullára csökkent a libidóm és nem is tért vissza a fiam négy hónapos koráig míg meg nem jött az első menszeszem. Akkor álltam vissza a régi kerékvágásba. Addig sokat beszélgettünk erről a férjemmel és attól hogy szex csak elvétve volt az intimitást fenntartottuk. Simogatás, bohóckodás, összebújás. Tudom, hogy nagyon nehéz, de magamból kiindulva lehet hogy baromi lelkiismeret-furdalása van amiatt hogy így álltok és azzal próbál kompenzálni, hogy ő akar megcsinálni mindent.
2018. febr. 20. 07:54
 22/32 anonim ***** válasza:
41%
Nekem szerencsére hamar visszatért a kedvem, de én is inkább a gyereket bízom a páromra, mint a házimunkát. Mert a gyerek fáraszt jobban, nem a házimunka , az szinte kikapcsolódás. És mert örülök, ha sok időt töltenek együtt, úgyis annyit dolgozik a párom. Ettől függetlenül nyilván kevesebb a szex, mint a baba előtt, sajnos gyakrabban közbejön valami.
2018. febr. 20. 13:25
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Sikerült megbeszélnetek? Hogy reagált?
2018. febr. 20. 16:12
 24/32 A kérdező kommentje:

Igen.

Azt mondta attól fél h meghallja a gyerek és azért nem akar

2018. febr. 20. 16:36
 25/32 A kérdező kommentje:
De megígérte h már lesz szex
2018. febr. 20. 16:40
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
Biztos nagy élmény lesz, ha könyörögni kell érte.
2018. febr. 20. 19:11
 27/32 anonim ***** válasza:
62%

Én pl. 7 hónapig nyűgnek éreztem a szexet.

Csináltam, persze, mert attól a férjem kívánt (én is őt, csak fáradt voltam, csomót fogytam a szoptatás alatt (kevesebb lett a súlyom, mint terhesség előtt), és nem éreztem magam vonzónak), de magamtól szinte sosem kezdeményeztem.

Aztán végre abbahagyhattam a szoptatást, elkezdtem hízni is, visszajött a libidóm azzal együtt.

2018. febr. 20. 19:54
 28/32 anonim ***** válasza:
61%
Azért röhejesnek tartom hogy itt sokan a férfit hibáztatják a nő baromsága miatt. Szánalmas
2018. febr. 20. 22:27
 29/32 Saavedro ***** válasza:
38%
Például ez az elmebajos 13-as, gondolom rendkívül átbaszták azok a csúnya férfiak, azért ilyen sértett
2022. ápr. 25. 22:35
 30/32 anonim válasza:

Szerintem a 17 válasz adásos hölgy meg nem létezik!

Biztos, hogy nem a Földön él 🤔😂

Hasonló problémám van nekem is…

2023. febr. 19. 09:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!