Nincs szex mindig vissza utasít a feleségem amióta gyerek van. Mit tegyek h ne utasítson vissza? 28 f, feleségem 27
Sajnos nálunk is volt hasonló. Tényleg baromira fáradt voltam mindenhez. (Gondolom hormonális dolig)Pedig az én férjem aztán igazán sokat segített/segít mikor csak tudott. Nálunk az idő oldotta meg. Kellett egy pár hónap h ne nyűgként gondoljak arra h este még "vele is törődnöm kell". Inkább vágytam egy kis összebújásra, alvásra, mint sem szexre.
A férjemnek is nehéz volt ezt elfogadnia. De túlvagyunk ezen az időszakon is.
“Én segítenék neki. Mindig kérdezem mit kell csinálni”
Na, mindjárt megtapsollak. Ahhoz a gyerekhez annyi közöd van, hogy bármi teendő van vele, az nem segítség, hanem kötelességed. Azt meg végképp nem értem, mit kell megkérdezned? Magadtól nem veszed észre, hogy összesz*rta magát a gyerek, hogy fel kell seperni, hogy lejárt a mosás és ki kell teríteni? Én sem engedném, hogy bármit csinálj, ha ilyen dolgok észrevétele is problémát okoz, és éppenséggel nem csodálkozom, ha a feleséged nem is izgul fel ettől a fogyatékos viselkedéstől.
Egyébként mikor szült?
"Na, mindjárt megtapsollak. Ahhoz a gyerekhez annyi közöd van, hogy bármi teendő van vele, az nem segítség, hanem kötelességed."
Ez a sorsod kérdező.Segítesz otthon és próbálsz érdeklődni mit tehetnél még?Hogy nem vetted észre magadtól a munkát?!Kötelességed a munkaidőd után mindenben kérés nélkül segíteni,fel a seprűt-lapátot,gyereket a kádba,gyerünk-gyerünk!Hogy szex kellene te disznó?!Egész nap kidolgozta magát a feleség ott a négy fal között és még tegye is szét a lábait?!
Két év múlva pedig a kérdező már az új párjával van és boldog,mert elszabadult az anyumódban lévő sárkánytól akinek soha semmi se volt jó és arra se volt képes,hogy legalább heti kétszer lefeküdjön a férjével.
Meg is érdemlik mind.
Egyet ne feledjenek a nők:attól még hogy megszületett a gyerek,a férj szükségletei változatlanok.Lehet fogni libidóra,fájdalmakra és mifenére,de vannak egyéb módjai is a szexnek és minden más csak kifogás.
Ha pedig van egy férj aki nem csak lebhassza magát a tévé elé hanem meg is kérdezi hogy miben segítsen,tegyétek össze a kezeiteket és elégítsétek ki a vágyait.
Ti férjek pedig ne fogadjátok el a szexmentes életet szó nélkül,mert nem szégyen az egészséges libidó és a rendszeres házasélet iránti igény.Ha erre a feleség nem hajlandó,nem kötelező csendben elfogadni és cölibátusban élni. Beszélni kell, utlimátumot adni, házassági tanácsadóhoz menni. Ha pedig nincs változás, váltani, mert csak hosszú évek keserűsége lesz a jutalom ilyen nő mellett.
Nő vagyok, 1 éves babával.
Nálunk van szex, ugyanúgy, mint a baba előtt. Szülés után mikor kezdtük? Még nekem nem volt szabad, nem telt el a 6 hét, de a férjemet kényeztettem már akkor is.
Miért?
Először is nekem kell, hogy ne leharcolt anyának erezzem magam, hanem szexi nőnek.
Másrészt szeretem a férjem, szerelemmel, vágyok az érintésére, szeretem őt érinteni.
Volt, hogy fáradt voltam, szívesebben aludtam volna. A fiúnk a mai napig éjjel legalább kétszer kel, még szoptatom is. De fontos a házasságunk is, a kettőnk kapcsolata. Ha jó a szex, minden más is jobban működik szerintem.
Azért vagyok ilyen bölcs, mert ez a második házasságom. Az első a szex hiánya miatt ment tönkre, ami a gyerekek születése után kezdődött.
Csajok, kapjatok össze magatokat! A gyereknek apára, nektek férjre van szükségetek!
Nekem is kellett pár hónap mire megjártba kedvem. Addig szinte nyűgnek éreztem, és tulajdonképp kötelességtudatból szexeltem. 9 hód a picur, néha még most is fájdalmas az együttlét de már én szoktam rágni a férjem fülét hogy legyen valami :-)
Egyébként ő is besegít itthon sokat munka után. Ehhez szerelem kell, kitartás, és megértés MINDKÉT fél részéről.
Ez van csajok! Ki kell lépni az anyuka módból ha 1 év múlva is akarjuk a férjünket magunk mellett!!!
De lehet azért sem akar mert hízott egy kicsit.
Terhesség előtt nagyon sovány volt,most lehet azt hiszi nem tetszene
#17 vagyok
Ahhoz, hogy legyen kedvem, hogy szexinek érezzem magam, az is kell, hogy érezzem, tényleg tetszem a férjemnek. Rajtam is van néhány kg, bár már tornázom is.
A férjem szex közben folyton azt mondja, gyönyörű vagyok és szexi. Látom is rajta, hogy tényleg kíván, tényleg tetszem neki.
Nem tudom, hogy csinálja, mert tényleg nem vagyok a legjobb formámban. Szerintem arra koncentrál, ami pozitív irányba változott, pl nagyobb lett a mellem. 😊
Dicsérd te is, plusz lássa is rajtad, hogy széknek látod. Bár, ha kevés a szex, nyilván annak látod, ha mégis van valami...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!