Akinek a gyereke nem akart kistesót, később megszerette? Jó testvérek lettek?
Figyelt kérdés
Van már egy 7 és egy 3 éves. A 3 éves üvölt ha csak szobakerul.2018. okt. 25. 13:16
21/23 anonim válasza:
Nekem elég gyanús, hogy ahol a szülők is is azt tapasztalták meg, hogy jó, ha van testvérük, ott jó eséllyel jó mintát adnak tovább.
22/23 anonim válasza:
"csak épp akkor vigyáznia se kelljen rá meg kötelezően játszani vele, stb."
Nem is kell. Miért kellene? Én szülök gyereket, nem ő, az én döntésem, miért kéne rá hárítani? Ha épp nem akar vele játszani, akkor nem fog. Vigyázni rá 3,5 év különbséggel mondjuk amúgy se kéne.
23/23 anonim válasza:
Sajnos a környezetemben nem ezt láttam. Közös szoba, a játékok is mind közösek lettek. El kellett viselnie a gyereksírást, nem játszhatott a barátaival, mert alszik a kicsi. Szóval én kicsit inkorrektnek érzem hogy senkit nem érdekel a gyerek véleménye, holott az ő élete is igencsak változik.
Persze ez azokra nyilván nem vonatkozik akik úgy állnak hozzá mint te, de én tényleg nem ezt láttam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!