2,5 év testvérek között nagyon nehéz akinek így van, tapasztalatok?
Napra pontosan 2,5 év van a két lányom között és nekünk tökéletes.
A nagy jól beszélő és értő volt már 2 évesen is, így el tudtuk magyarázni mivel jár egy testvér. Nem várt játszótársat, tudta, hogy anya leterheltebb lesz stb. Élből könnyű gyerek a nagy, nem kell altatni, de remekül alszik a síró tesója mellett is, nincsenek kis rigolyái, jól bírja a változásokat, így nem volt nehéz beilleszteni a tesót az életébe.
Most 15 hónapos a kicsi és a nővére a mindene. Rajta nevet a legjobban, imádja, amikor együtt játszanak. Minden téren húzza fel a nővére (beszéd, játékok, mozgás stb.)
Ha újra kezdeném, akkor is így csinálnám.
Mindenki máshogy éli meg, nem vagyunk egyformák. Nekem 1 gyerekem van, 5 éves, nem lesz testvére. Én bármekkora különbségnél nehezen élném meg. Eleve a 2 gyerek nekem sok lenne. De vele imádok anya lenni.
Szomszédomban négy van, ismerősöméknél meg a 4-3-1 évesek a gyerekek. És boldogan vígan elvannak.
SZóval mi nők-anyák különbözőek vagyunk. Ami másnak nehézség, neked lehet nem gond, vagy fordítva.
6-os, 3-as vagyok.
A lányom is imádja az ovit. Egyáltalán nem zavarja, hogy mi itthon vagyunk, büszke, hogy ő már nagylány és kiváltságnak érzi az ovit. Fél napot van benn, délután együtt vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!