Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Léteznek egyáltalan igazan jo...

Léteznek egyáltalan igazan jo testverek?

Figyelt kérdés

Akik sosem veszekszenek, kiskoruk ota szeretik, imadjak, tamogatjak egymast? Mert oszinten szolva en egy ilyen testverpart se ismerek, beleszamitva a sajat csaladomban, rokonsagban tapasztaltakat is.

(Elvalt szulok kulon elő gyerekeire nem vonatkozik a kerdes).

2018. márc. 29. 18:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
88%
Nem az a jó testvér aki soha nem veszekedett.
2018. márc. 29. 18:46
 2/17 A kérdező kommentje:
Akkor gyengebbek kedveert: akik RITKAN veszekszenek. Mert en csak olyanokat ismerek akik egyfolytaban szivjak egymas veret, csépelik egymast, versengenek, csak a panasz van rajuk (lasd akar itt a testverekre vonatkozo kerdesek 95%a).
2018. márc. 29. 18:50
 3/17 anonim ***** válasza:
81%
Ismersz olyat aki éveken keresztül együtt él valakivel és sosem veszekszik vele? És itt nem a testvérekre gondolok.
2018. márc. 29. 18:51
 4/17 anonim ***** válasza:
81%
Ismerek. A lányaim. Ma is ketten élnek egy lakásban és imádják egymást.
2018. márc. 29. 18:52
 5/17 anonim ***** válasza:
80%
Igen.Mi hárman vagyunk.Annó öcsém tépte a hajam én meg az övét, a kisebbiknek meg mindegyikünk tartotta a kiselőadást.Felnőttünk.Soha nem hagytuk egymást cserbe felnőttként, mikor épp úgy alakult számíthattunk egymásra és kifejezetten jó testvéri kapcsolatot ápolunk.
2018. márc. 29. 18:56
 6/17 anonim ***** válasza:
71%

Igen, én és egy évvel fiatalabb öcsém illetve a most 3 éves és másfél éves lányaim, akik ugyanolyanok mint mi voltunk.

Épp azon gondolkodtam egy másik kérdés kapcsán, ahol már előre szresszelnek a nyári szüneten, hogy mennyire kivételes szerencsém van velük. Egész nap elszórakoztatják egymást, most is épp kutyásat játszanak. Múltkor egész délelőtt olvastam, mert ők a másik szobába vonultak jancsi és juliskásat játszani :)

2018. márc. 29. 19:10
 7/17 anonim ***** válasza:
64%

Persze. Nekem két féltestvérem van, a nővéremmel gyerekkoromban veszekedtem utoljára, amióta én is felnőttem, azóta teljesen jó a kapcsolatunk, nem veszekszünk egymással, támogatjuk egymást. A bátyámmal másabb a kapcsolatunk, vele még felnőttként is sokszor összeveszünk, de igazából azért, mert neki is nagy a szája és nekem is és ez sokszor ütközik, ettől függetlenül bármikor számíthatunk egymásra.

A férjem és az öccse még nálunk is sokkal jobb testvérek, őket például még soha nem láttam veszekedni, pedig már 12 éve együtt vagyunk a férjemmel és gyerekkorukban is jó volt a kapcsolatuk, nagyon ragaszkodnak egymáshoz és kitartanak egymás mellett, segítik és támogatják egymást.

Tehát nem attól jó egy testvéri kapcsolat, hogy soha nem veszekednek, hanem hogy alapvetően szeretik és támogatják egymást. Ha egy veszekedésen túl tudnak lépni és ugyanolyan jó kapcsolatot tudnak egymással ápolni egy veszekedés után is.

2018. márc. 29. 19:19
 8/17 anonim ***** válasza:
78%
Hagy kérdezzem már meg, hogy a 4-esre miért jött a mínuszolás? A lányaim közös albérletben élnek 24 és 26 évesek. Gyerekkorukban is tök jól elvoltak, ahogyan most is.
2018. márc. 29. 20:11
 9/17 anonim ***** válasza:
70%

Jelen.

En 42, tesom 38 eves. Soha nem volt koztunk mosolyszunet. Napi kapcsolatban vagyunk, bar 200 km valaszt el minket, kb. 2 hetente talalkozunk. Egyutt nyaralunk, a gyerekeim keresztanyja is.

2018. márc. 29. 20:37
 10/17 anonim ***** válasza:
75%
Nekem 3 bátyám és egy öcsém van. Én vagyok az egyetlen lány. Az öcsém 2 évvel fiatalabb, vele mindig nagyon jóba voltunk és ez a mai napig megvan. Az egyik bátyám és köztem 13 év van. Nála jobb testvért, kívánni se lehet.
2018. márc. 29. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!