Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Léteznek egyáltalan igazan jo...

Léteznek egyáltalan igazan jo testverek?

Figyelt kérdés

Akik sosem veszekszenek, kiskoruk ota szeretik, imadjak, tamogatjak egymast? Mert oszinten szolva en egy ilyen testverpart se ismerek, beleszamitva a sajat csaladomban, rokonsagban tapasztaltakat is.

(Elvalt szulok kulon elő gyerekeire nem vonatkozik a kerdes).

2018. márc. 29. 18:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
88%
Egy öcsém van, 2 évvel fiatalabb. Persze gyerekkorunkban folyton verekedtünk, bosszantottuk egymást, de attól még jó testvérek voltunk. Szép emlékeim vannak. Felnőttként is jó a kapcsolatunk, el tudunk beszélgetni komoly dolgokról, de szoktuk egymást ugratni is. Ritkán találkizunk (havi 1-2 alkalommal), mivel az ország másik végében él. Hetente 3-4 alkalommal beszélünk, számíthatunk egymásra. Mi aztán soha nem rivalizáltunk, nem irigykedtünk egymásra. Úgy gondolom, hogy jó testvérek vagyunk.
2018. márc. 29. 22:00
 12/17 anonim ***** válasza:
24%

De irigyellek titeket !

Az en testverem evek ota nem szol hozzam , bezzeg az exemmel - aki rendesen tonkretett - hetente beszel.

2018. márc. 29. 23:49
 13/17 anonim ***** válasza:
23%
Igen a gyerekeim. 2 fiú egy lány. Én és a testvérem. Veszkszenek e igen, de ha valaki bántaná a másikat a játszótéren akkor megvédik egymást. Sokat játszanak együtt nem mindig kell nekem őket szórakoztatnom őket. Nagyon sok munkám van ebben, hogy a féltékenységet lecsökkentsem.
2018. márc. 30. 16:27
 14/17 anonim ***** válasza:
34%

Nalunk is minden oke a gyerekekkel,2 fiu 1 lany.

Vita van,de szerintem ez normalis.Ilyenkor igyekszem segiteni nekik a megodasban(ha kell),nem egymasnak esnek,hanem ha ingerülten is de megbeszélik a dolgokat.Szerintem minden vita nagyon jo alkalom arra,hogy konfliktus kezelést tanuljanak.

2018. márc. 30. 19:59
 15/17 anonim ***** válasza:
34%

Miért lettem 0-ra lepontozva????

(Utolsó)

2018. márc. 31. 07:33
 16/17 anonim ***** válasza:

Mi nagyon sokat veszekedtünk, verekedtünk gyerekkorunkban. (Nem is csoda, hogy anyánk meghülyült 😉)

De mindezek ellenére, vagy éppen ezért szerintem és az ismerősöseink szerint is példamutató a kapcsolat a 37 éves nővérem a 33 éves hugom és köztem.

(35/ff)

2018. ápr. 13. 17:49
 17/17 A kérdező kommentje:
Nem a vitak voltak a bajok nalunk, hanem hogy annyira..nem is tudom...utaltuk egymas tarsasagat, egesz lenyet. Miutan elkoltoztem jobb lett (csupan 20 evet szenvedtunk, szuper). De a mai napig taszitjuk egymast. Egyszeruen egymasra nezunk es maris irritaljuk a masikat. Kb mint mikor talalkozol valakivel, akivel mar elso latasra ki nem allhatjatok egymast. Na nalunk ugyanez van, csak epp testverek vagyunk. De mindenkinek gratulalok akivel maskepp van, nagyon irigyellek titeket.
2018. ápr. 14. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!