Akik sosem veszekszenek, kiskoruk ota szeretik, imadjak, tamogatjak egymast? Mert oszinten szolva en egy ilyen testverpart se ismerek, beleszamitva a sajat csaladomban, rokonsagban tapasztaltakat is.
(Elvalt szulok kulon elő gyerekeire nem vonatkozik a kerdes).
Egy öcsém van, 2 évvel fiatalabb. Persze gyerekkorunkban folyton verekedtünk, bosszantottuk egymást, de attól még jó testvérek voltunk. Szép emlékeim vannak. Felnőttként is jó a kapcsolatunk, el tudunk beszélgetni komoly dolgokról, de szoktuk egymást ugratni is. Ritkán találkizunk (havi 1-2 alkalommal), mivel az ország másik végében él. Hetente 3-4 alkalommal beszélünk, számíthatunk egymásra. Mi aztán soha nem rivalizáltunk, nem irigykedtünk egymásra. Úgy gondolom, hogy jó testvérek vagyunk.
2018. márc. 29. 22:00
12/17 anonim válasza:
De irigyellek titeket !
Az en testverem evek ota nem szol hozzam , bezzeg az exemmel - aki rendesen tonkretett - hetente beszel.
2018. márc. 29. 23:49
13/17 anonim válasza:
Igen a gyerekeim. 2 fiú egy lány. Én és a testvérem. Veszkszenek e igen, de ha valaki bántaná a másikat a játszótéren akkor megvédik egymást. Sokat játszanak együtt nem mindig kell nekem őket szórakoztatnom őket. Nagyon sok munkám van ebben, hogy a féltékenységet lecsökkentsem.
2018. márc. 30. 16:27
14/17 anonim válasza:
Nalunk is minden oke a gyerekekkel,2 fiu 1 lany.
Vita van,de szerintem ez normalis.Ilyenkor igyekszem segiteni nekik a megodasban(ha kell),nem egymasnak esnek,hanem ha ingerülten is de megbeszélik a dolgokat.Szerintem minden vita nagyon jo alkalom arra,hogy konfliktus kezelést tanuljanak.
2018. márc. 30. 19:59
15/17 anonim válasza:
Miért lettem 0-ra lepontozva????
(Utolsó)
2018. márc. 31. 07:33
16/17 anonim válasza:
Mi nagyon sokat veszekedtünk, verekedtünk gyerekkorunkban. (Nem is csoda, hogy anyánk meghülyült 😉)
De mindezek ellenére, vagy éppen ezért szerintem és az ismerősöseink szerint is példamutató a kapcsolat a 37 éves nővérem a 33 éves hugom és köztem.
(35/ff)
2018. ápr. 13. 17:49
17/17 A kérdező kommentje:
Nem a vitak voltak a bajok nalunk, hanem hogy annyira..nem is tudom...utaltuk egymas tarsasagat, egesz lenyet. Miutan elkoltoztem jobb lett (csupan 20 evet szenvedtunk, szuper). De a mai napig taszitjuk egymast. Egyszeruen egymasra nezunk es maris irritaljuk a masikat. Kb mint mikor talalkozol valakivel, akivel mar elso latasra ki nem allhatjatok egymast. Na nalunk ugyanez van, csak epp testverek vagyunk. De mindenkinek gratulalok akivel maskepp van, nagyon irigyellek titeket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!