A mai világban miért lett szokás, hogy a testvérek meg az unokatesók alig vagy egyáltalán nem tartják a kapcsolatot?
Én sokkal jobb kapcsolatban vagyok az unokanővéremmel, mint a testvéreimmel.
A lányomnál pedig tudatosan figyeltünk arra (mivel eü okokból egyke maradt, a születésekor kivették a méhem), hogy az unokatesókkal szoros legyen a kapcsolata, és szerencsére így is van :)
Szerintem sincs értelme a kérdésnek. A személyes nyomorodat írtad le, ez nem általános.
A mi családunk pl. nem esik szét, nincsen minden szülőnek mindenféle korábbi házasságából ezer gyereke, és nem szakítottuk meg egymással a kapcsolatot sem.
Miért kell a kérdezőt bántani; teljesen igaza van, egyre több család él a saját szűk magányában. Többet törődnek a barátaikkal, mint a családtagokkal.
Szerintem azért, mert nem látják, hogy még a különbözőség ellenére is mennyire hasonlók. Vagy mert éppen nem tetszik nekik a hasonlóság.
Ne add fel, lehet véletlenül pont a te szüleid lógtak ki valahogy a családjukból. Már mehetsz a szüleid nélkül, az jó. Rengeteget megtudhatsz majd a szüleidről tőlük, csak figyelj. Úgy lehet megismerni a legjobban a szüleinket, amikor a tágabb családban látjuk őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!